Panasonic ES-SL41

Denne barbermaskinen koster nesten ingenting.

<B>BILLIGST:</B> Panasonic ES-SL41 kan være et alternativ for deg som har glemt barbermaskinen hjemme og trenger en nødløsning på reisen. Foto: TORE NESET
BILLIGST: Panasonic ES-SL41 kan være et alternativ for deg som har glemt barbermaskinen hjemme og trenger en nødløsning på reisen. Foto: TORE NESET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en pris på under 350 kroner er dette testens klart billigste. Det kan du ikke se. Da vi spurte våre kolleger hvor mye de trodde den kostet, svarte de både 1.500 og 2.000 kroner.

LES OGSÅ:

Dessverre er ikke dette en 2.000-kronersmaskin, kvalitetsmessig. Ved våtbarbarbering fungerer den dårlig. Vi klarte rett og slett ikke å få med oss noe særlig av vårt gjenstridige skjegg, verken med skum eller bare vann.


En omgang med tørrbaringering ga bedre resultat, men heller ikke her ble resultatet perfekt.

Maskinen er ikke så ille som Remingtons billig-modell, men den lugget litt da vi i et forsøk på å få med oss de siste skjeggrestene brukte litt makt.

Dette er maskinen du plukker opp på flyplassen når du har glemt din faste hjemme. Den fungerer som en billig løsning, men er ikke noe å satse på til daglig.

Gå tilbake til første test

Gå til konklusjonen

Testresultat

Panasonic ES-SL41

Terningkast 3

Våtbarbering, svært hyggelig pris, ser dyr ut

Nesten umulig å få av seg skjegget på vanskelige steder, lugger enkelte ganger, kan bare lades i stasjonen