Panasonic ES-RT37

Her er testvinneren.

<B>TESTVINNEREN:</b> Panasonic ES-RT37 er håret mindre behagelig i bruk enn Brauns gedigne CT4S. Men den barberer minst like bra, er lettere og koster vesentlig mindre Foto: TORE NESET
TESTVINNEREN: Panasonic ES-RT37 er håret mindre behagelig i bruk enn Brauns gedigne CT4S. Men den barberer minst like bra, er lettere og koster vesentlig mindre Foto: TORE NESET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Panasonic har barbermaskiner helt opp i cirka 2.400 kroner. Med en prislapp på rundt 900 kroner legger ES-RT37 seg dermed i midtskiktet for dette merket.

LES OGSÅ:

I likhet med billigmodellen ES-SL41 kjører også ES-RT37 med «Braun»-system, altså lineære skjærehoder.

Mens Remington XF8500 føltes litt som en billig etterligning, skjønner vi at Panasonic virkelig har lagt inn unike kvaliteter i sitt system.


Barberingen er tett og god, og faktisk får maskinen med seg skjeggvekst som Brauns CT4S ikke klarte.

Når det er sagt, så er ikke barberingen med Panasonic-maskinen like behagelig. Men den lugger ikke, og vi oppdaget i testperioden ingen røde felter på huden selv om det av og til kunne føles slik.

Følelsen av lett ubehag forsvinner likevel når vi bruker maskinen med vann. Det virker som om den er konstruert for våtbarbering, og også barbering med skum gir bedre resultat enn med de andre wet/dry-maskinene.

Vi må også den berømme den beskjedne vekten og det lave støynivået. Samtidig liker vi at maskinen kobles direkte til ledning og ikke må lades via ladestasjon.

Det siste er viktig, spesielt på reise. Om du glemmer ladestasjonen, står du der - uansett om ledningen er standardvare.

ES-RT37 er rett og slett en knallgod maskin til en svært hyggelig pris og testens suverene vinner.

Gå til neste

Gå til konklusjonen

Testresultat

Panasonic ES-RT37

Terningkast 6

Svært godt resultat, spesielt bra på våtbarbering,

kan brukes uten dokking, reisevennlig vekt og størrelse

Ingenting til prisen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!