På visning i Buenos Aires

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi gikk på visningsrunde i Buenos Aires og så på leiligheter for deg. Disse leilighetene er eldre, men du finner også mye nytt på tegnebrettet for den som tør satse litt og kanskje få enda større avkastning. Prisene er uansett svimlende lave for våre lommebøker.

Bolig 1
Bolig 1 Vis mer


Bolig 1

Bolig 1
Bolig 1 Vis merDenne leiligheten er på hele 285 kvadratmeter og ligger i den populære og sentrale bydelen Barrio Norte. Den ligger over tre plan og har også en stor takterrasse. Med tre soverom og to stuer har du nok plass til et tangosteg eller ti. Den er likevel ikke det mest smakfulle vi har sett, og trenger mer enn et strøk maling for å fenge vår smak.

Potensialet er likevel like stort som arealet. Megler kan opplyse at det koster rundt 10 – 15.000 kroner å pusse opp et bad og rundt 30.000 nok for et nytt kjøkken av beste sort i en leilighet som denne. En håndverker betaler du cirka 500 kroner dagen for å ha i arbeid og nytt elektrisk anlegg i hele leiligheten vil, ifølge megler, koste rundt 8.000 kroner. Han anslår en prislapp på rundt 200.000 kroner for å pusse opp hele leiligheten. Med andre ord er det billig å pusse opp i Buenos Aires.

Prisantydning på leiligheten: 1.800.000 kroner

Bolig 2

Bolig 2
Bolig 2 Vis merDenne leiligheten er på langt nær så stor, men er i bedre og nyere standard enn den første vi ser på. Den har ett soverom og en liten ”byhave” mellom stuen og soverommet. Kjøkkenet er fint og nytt. En mindre leilighet med kanskje et større investeringspotensial. Megler mener likevel eierne ber om for mye for boligen…

Prisantydning: 555.000 kroner (megler antyder 500.000 som en mer realistisk salgssum)

Tilbake til: Biff og bolig i Buenos Aires

Bolig 2
Bolig 2 Vis mer