Øyer fra 1,5 millioner kroner

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haapiti Rahi og Haapiti Iti, Bora Bora, Fransk Polynesia


Høyest i mange sine feriedrømmer finner vi Bora Bora-atollen i Fransk Polynesia, Stillehavet. Det er tross alt en av de mest kjente øyparadisene i hele verden.

Med et vulkansk indre og en himmelsk blå lagune beskyttet av korallrev, finner du de to øyene til salgs nettopp i denne lagunen. De respektive øyene er på 1,4 hektar til sammen og den ene øyen har to hus med elektrisitet, innlagt vann og kloakk. Hovedhuset er på 100 kvadratmeter og har to soverom, to bad og en stor terrasse. Gjestehuset er på 90 kvadratmeter og kan huse fem personer.

I hagen kan du nyte noe av verdens beste dykking, superbe muligheter for all slags vannsport eller simpelthen verdens mest eksklusive cocktail.

Få nordmenn har råd til denne øya, men du får trøste deg med at vi sikter på absolutt høyeste hylle her. Dette er antakelig så nære vår herre det går an å kjøpe eiendom i både pris og beliggenhet.

Prisantydning: 122.000.000 NOK

Tilbake til artikkelen

Seldovia Island, Alaska

Ønsker du å våkne til noe av verdens villeste villmark, så er denne øya et godt valg. Her finner du svartbjørn og kongeørn på trappen når du står opp. Øya ligger cirka 3 mil øst for den lille fiskelandsbyen Homer og ankomst må skje enten via sjøfly eller Alaskas marine motorvei.

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner


Hvis du ser etter et stille sted å komme deg bort fra bylivet, er dette midt i blinken. Hvert år i mai strømmer det millioner av kongelaks forbi trappen din, samtidig som klimaet er mildere - og du slipper myggen i mer sentrale strøk av Alaska.

Øya i seg selv er syv mål skogkledd eiendom med tre nye bygninger i høy standard. Øya har tidligere blitt leid ut til funksjoner for turister og har alle fasiliteter som tilsier komfort og avslapping.

Prisantydning: 12 millioner NOK

Tilbake til artikkelen

Isla Bonita, Rio de Janeiro, Brasil

Cirka 95 kilometer fra Rio by finner du Isla de Bonita. Øya ligger rett ved byen Mangaratiba, som er lett tilgjengelig og har god infrastruktur. Det skulle ikke forundre oss om den som kjøpte øya ville foretrekke transport med helikopter fra Rio internasjonale flyplass, noe som tar cirka 25 minutter.

Øya har ikke mindre enn fire tropiske sandstrender i verdensklasse og er omgitt av regnskog fylt med små apekatter og et fyrverkeri av fugler. Det stille vannet rundt øya tiltrekker seg også mange delfiner. Dessuten er stedet et ideelt utgangspunkt for sport som kiteboarding, vannjet og havfiske.

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner


På øya har du to komfortable hus, et på toppen av en liten ås og med god utsikt. Soveplass for flere fotballag og spillerom med biljard og flatskjermer er så klart på plass. Tre hus til betjeningen på øya, i tillegg til et soldekk, grillområde, båthus og helikopterrampe, følger med.

Elektrisitet fra dieselaggregater og underjordiske vannforsyninger er lagt inn. Til sammen har øya cirka 1.500 kvadratmeter bebyggelse.

Prisantydning: 16 millioner NOK

Tilbake til artikkelen

Cousine Island, Filippinene, Asia


En og en halv time med speedbåt fra El Nido flyplass ligger Cousine Island. Med 161 mål tropejungel og en slående hvit strand, er øya et bra utgangspunkt for deg som vil ta spaden i hånden og lage ditt eget lille tropeparadis. Rundt øya finner du mange andre øyer som også har unike dykke- og snorklemuligheter.

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner


Prisantydning for leie resten av livet med alle rettigheter: 3,9 millioner NOK

Tilbake til artikkelen

Great Hans Lollik og Little Hans Lollik, Virgin Islands, Karibia

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner
Bare noen kilometer fra kysten på den kjente og luksuriøse øya St. Thomas, ligger de to søsterøyene som fortsatt er ubebodde. På til sammen 250 hektar, er øyene av betraktelig størrelse. Hvite karibiske strender, palmeskog og utrolige klipper – her får du hele pakka. Ikke minst nærhet til et renommert turiststed med mange tilbud. Byggetillatelser er klarert på øyene, som kunne gjøre seg som en resort-øy, eller den perfekte private luksustilværelsen. Prisen er kanskje et aber for de fleste, særlig med tanke på at den fort blir betraktelig høyere når du begynner å utvikle øya.

Prisantydning: 274 millioner NOK, takk.

Tilbake til artikkelen

Secret Island, Belize, Karibia

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner


Klemt inn mellom Mexico og Guatemala finnes det et stjernedryss av små øyer i Belize. De er spredt rundt store og små korallrev i Hondurasbukten og det Karibiske Hav. Sørvest i en øygruppe kalt Cat Cayes, finner du denne lille hemmeligheten, Secret Island. Det er 11 kilometer til nærmeste bebodde øysamfunn, og øya er ubebodd, selv om det er fjernet en del vegetasjon inne på selve øya.

For å fylle på masse og gjøre øya fullstendig byggeklar, må det ifølge megleren regnes cirka 200.000 kroner i utgifter. Han mener også at du her kan ha en ferdig utbygget privatøy til rundt 3 millioner norske kroner. Ikke verst.

Prisantydning: 1,5 millioner NOK

Tilbake til artikkelen

Mystery Caye, belize, Karibia

Denne øyen er 2,2 hektar stor og har en egen liten lagune som gir en god beskyttet havn. Øya har en spesiell sjarm, og to mindre øyer tilknyttet hovedøyen. Mangrover, hvit sand og karibisk blått skulle kunne være nok til å fortrylle en hver. Øya ligger rett ved et stort korallrev og 15 kilometer øst for nærmeste befolkning i Dangriga. Med følger hus og bungalower.

image: Øyer fra 1,5 millioner kroner


Prisantydning: 4,4 millioner NOK

Tilbake til artikkelen