Oppsummering & konklusjon

Sony-spilleren nyter godt av sin store disk på 250 GB, og vil bli en populær spiller blant kravstore filmfans. Synes du den veiledende prisen på 8.000 kroner blir for drøy, bør du heller prioritere lillebror 710 på 160 GB.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

På plussiden noterer vi også at spilleren støyer lite. I praksis er det kun ved kopiering fra harddisken til DVD at det bråker, bortsett fra dette vil du altså neppe merke noe viftestøy.

Vi setter også stor pris på finessene chase-play og kapittelinndelingen med thumbnails er både praktisk og elegant utført.

Det største minuset er etter vår mening at spilleren ikke har HDMI-utgang og norske menyer. Vil du ha HDMI må du vente på toppmodellen som kommer til høsten, den skal også ha 400 GB-disk, men da kan du også regne med at prisen blir deretter.

Kannibalisering?

Etter vår oppfatning matcher Sony brukervennligheten til Pioneer og Panasonic, og de er alle bedre på dette punktet enn alternativet til Philips.

Ofte vil nok størrelsen på lommeboka, og hvilken spiller du liker utseendet på best avgjøre, og i så måte har Sony gjort det meste riktig: Lillebror 710 er nemlig identisk med storebroren, med unntak av at disken er på 160 GB.

Det er likevel mer enn nok for de fleste av oss, og prisen går da ned til 6.500.

Trykk herfor å se store bilder av opptaksprosessen og menyene