Og vinneren er...

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som tabellen viser er vår favoritt Sagem.

Likevel: Dette var så jevnt at du i bunn og grunn kan kjøpe den modellen du synes ser best ut.

Hadde det vært en ordinær TV-test hadde antagelig begge modellene fått en firer, men på grunn av prisen hadde Sagems firer vært langt sterkere enn WooYoung-ens.

LCD-duell!
Kriterie:WooYoungSagem
Utseende:22
Installering &
montering:
10
TV-kvalitet:22
DVD-kvalitet:23
Lyd12
Fjernkontroll11
Finesser12
Tilkoplinger33
Pris33
Totalt1618
Poengskalaen har gått fra 1-3, hvorav 3 er best
Vi minner om at karaktersettingen kun gjelder i denne sammenligningen.
Kilde: DinSide.no


Vi tror at mange vil bli fornøyd med disse modellene.

Det er tross alt de færreste som sammenligner bildekvaliteten side om side med tre andre modeller, og når begge importørene skryter av at TVene er HD-klare vil dette berolige mange kjøpere. Likevel: Utgangspunktet om at du får hva du betaler for, gjelder fremdeles.

Hva er det vi savner mest?

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Samtidig som billig-TVene imponerer når det gjelder tilkoplinger og finesser, er det på punktene brukervennlighet og kvalitetsfølelse at de fremdeles faller igjennom.

Bildemessig kan du sammenlikne det med en gammel og ny bil: Begge frakter deg fra A til Å, men i den ene bilen kommer du fram frisk og uthvilt. Så blir det selvsagt opp til deg om du synes det er verdt prisen.

Grundigs nye Tharus-modell får du for eksempel for ca 19.900 kroner, eller cirka 6.000 kroner mer enn WooYoung-modellen. For denne prisen får du en TV som:

  • Er enklere i bruk, har bedre bilde og langt bedre betraktningsvinkel, og som kort og godt føles mer eksklusiv.
Skal du opp til toppmodellen i klassen, som etter vår oppfatning er Philips-32" med ambilight, må du faktisk betale dobbelt så mye som for WooYoung-TVen. Et søk på nettbutikkene viste at du nå får Philipsen for cirka 28.000 kroner. Det sier seg selv at det blir for dyrt for mange.

Trykk her for å se store bilder fra duellen