Nyttig på nett til baderommet

Hvorfor vasse i snø og slaps, når du kan gjøre unna shoppingen fra sofakroken?

Det meste til baderommet får du kjøpt på nett.  Foto: Mona Gundersen/Ifi.no
Det meste til baderommet får du kjøpt på nett. Foto: Mona Gundersen/Ifi.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne måneden har vi baderommet litt ekstra i fokus. Har du blitt inspirert til å fornye eller forbedre baderommet ditt? Da var kanskje tanken å gjøre noen innkjøp i dag, som det er lørdag.

Men det er vinter, det er kaldt ute. Du vil helst tilbringe dagen godt inntullet i et pledd, med kaffekoppen innenfor rekkevidde, mens du burde vært ute en tur og gått et par ærend. Men det er lite som frister mindre enn å trave til knes i slaps og søle fra butikk til butikk på jakt etter det du trenger for å friske opp baderommet litt.

Har du en PC tilgjengelig (og sjansen er stor for det, siden du leser dette) - hvorfor ikke gjøre jobben fra sofakroken? Det meste kan fikses fra nett - og her er noen av våre favoritter.

Alt om netthandel fra DinSide finner du her

Tekstiler og tilbehør

Fargerike tekstiler til baderommet får du til en rimelig penge på Ellos.no.  Foto: Ellos
Fargerike tekstiler til baderommet får du til en rimelig penge på Ellos.no. Foto: Ellos Vis mer


Ellos er kanskje mest kjent for klær, men de har også interiørprodukter, og sågar en egen seksjon for baderomstekstiler. Her finner du håndklær i vårens friske farger, dusjforheng og badematter. Billig er det også.

Også lavpriskjeden Sparkjøp selger billige tekstiler til badet. I tillegg er det noe tilbehør, som badevekter og dorullholdere.

Hennes og Mauritz har akkurat lansert en egen interiørkolleksjon, H&M Home. Den må du faktisk på nett for å kjøpe. Ikke overraskende fokuserer H&M Home på mykt interiør, tekstiler. Her kan du finne blant annet håndklær, badematter og dusjforheng i friske farger.

H&M Home ble lansert onsdag denne uken

Baderomsutstyr

Enten du trenger nytt badekar, rørdeler, varmtvannsbereder, baderomsporselen fra Alessi eller en flat-TV til baderommet, på Bad trenger du ikke lete lenge. Utvalget innenfor hver kategori er ikke det aller største, men det gjør det desto lettere å velge.

Rørleggersentralen har også det meste av baderomsutstyr, av den mer ærlige sorten. Her er lite fiksfakserier, men et godt utvalg kvalitetsprodukter. Fra baderomsinnredning, til kraner, badekar eller varmtvannsberedere - eller hva med å installere et bidet?

Les også: Nå får du pant for varmtvannsberederen.

Gjør det selv

Fra billig verktøy til dusjhode og badematter. På Biltema finner du det meste til en billig penge.  Foto: Biltema
Fra billig verktøy til dusjhode og badematter. På Biltema finner du det meste til en billig penge. Foto: Biltema Vis mer


Har du planer om å ta drill eller hammer i bruk med det første? Både Clas Ohlson og Biltema har det meste hobbysnekkeren kan ønske seg. Fra spiker, skruer og verktøy - til hyllen du skal henge opp eller armaturet du vil skifte til. I tillegg har de også noe baderomsutstyr, som tannkrus, dorullholder eller smarte kurver som kan holde styr på alle tenåringens shampoflasker og dusjsåper.

Hvilken butikk er billigst? Clas Ohlson vs Biltema

Hobbysnekkeren vil også ha glede av å klikke seg innom Hegdehaugens Jernvarehandel. Her finner du det meste av jernvarer, beslag og verktøy - i tillegg til forskjellige baderomsserier, tilbehør og utstyr til badstuen.

Spar penger og miljø

Den økonomisk- og miljøbevisste handler brukt. En manns søppel er en annen manns skatt. Prøv rubrikkannonser på nettsteder som finn.no eller tinde.no. Eller hva med å ta turen innom auksjonssiten Netthandelen.no eller Gooba? Her har du gode sjanser til å gjøre et kupp!

Til badeskapet

Frisørshampo på størrelse med en vinflaske til drøye 200 kroner får du på blivakker.no. Foto: Bilvakker.no
Frisørshampo på størrelse med en vinflaske til drøye 200 kroner får du på blivakker.no. Foto: Bilvakker.no Vis mer


Er det baderomsskapet du ønsker å fylle opp er nettbutikken Blivakker.no et sikkert valg. Her får du kjente hud- og hårpleieserier med gode rabatter. Endelig har også Lush kommet til Norge, med sin ferske og håndlagete kosmetikk og velværeprodukter. I første omgang er det kun som nettbutikk, men i løpet av kort tid åpner de også det første utsalget her til lands i Trondheim.

For deg som er på jakt etter økologiske godbiter til baderomsskapet, har Karl Johan Hudpleie startet nettbutikken PureShop. Du kan også ta turen innom Green Spirit for flere økologiske godbiter.

Har du noen andre tips? Del gjerne med andre lesere i debatten under

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!