Den nye serien Gem er inspirert av formen på fasettslipte edle stener. Foto: Tom Dixon
Den nye serien Gem er inspirert av formen på fasettslipte edle stener. Foto: Tom Dixon Vis mer

Nytt fra Tom Dixon

Derfor er Dixon unik.

Publisert
Sist oppdatert

Den britiske designeren Tom Dixon har for lengst etablert seg på møbel- og designkartet, ikke minst på grunn av sine enkle, men effektfulle lamper. Det han viser frem på møbelmessen i Milano i april kommer garantert til et interiørblad nær deg i nærmeste fremtid.

Alt om belysning fra DinSide

Metallisk fest

En av årsakene til at Dixon nok har truffet så godt de siste årene er at han var tidlig ute med å lansere produkter i kobber og messing. Kobber- og messingprodukter har vært stort i trendbildet de siste par årene, og det ser ikke ut til at vi kommer til å gi slipp på de gylne nyansene med det aller første. Det er tross alt nå de rimelige og pene variantene for alvor har kommet i butikk!

Det er likevel verdt å merke seg at paletten har blitt kaldere. «Etch light web» som vi så i fjor i kobber og messing, er i år lansert i rustfritt stå. Samtidig kommer andre favoritter som Base-lampene i en fantastisk høyglanset kobbervariant - fra før var den tilgjengelig i børstet messing.

Under kan du se noen av nyhetene:


Prisen er ikke klar i skrivende stund, men som en pekepinn, koster Etch-lampene fra drøye 3.500 kroner og side- og salongbordene i Flash-serien koster fra cirka 3.500 til 6.500 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer