<B>NYTT TILBUD:</B> Canal Digital Parabol-kunder får nå tilgang til en helt ny nettbrett- og filmpakke. Foto: Faksimile fra C More
NYTT TILBUD: Canal Digital Parabol-kunder får nå tilgang til en helt ny nettbrett- og filmpakke. Foto: Faksimile fra C MoreVis mer

Nytt filmtilbud fra Canal Digital

Parabolkundene får tilgang først.

Nylig måtte Telenor-eide Comoyo gi tapt for streaming-giganten Netflix, men det finnes flere aktører der ute som ønsker å sloss om det forjettede streaming-markedet.

I dag lanserer C More og Canal Digital parabol et nytt film- og TV-serie-tilbud for sine kunder, som blant annet gjør det mulig å se innholdet via nettbrett (iPad), satelittdekoder, Mac eller PC.

Tidligere i høst: Bredbåndskunder raser mot Canal Digital

300 premierer

Ifølge en pressemelding ligger det per akkurat nå over 2.000 filmer og TV-serier i tjenesten, men C More og Canal Digital skryter også av å kunne skilte med cirka 300 filmpremierer per år.

– Med vårt nye filmtilbud flytter vi tv-tilbud vårt ut på enda flere skjermer og kundene får mer frihet i forhold til hvor og når man ønsker å se på tv, sier Petter Carlsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge, i pressemeldinger.

Tilbudet ser ikke ut til å ligge så veldig langt unna det Comoyo kunne tilby på innholdssiden, og det vil blant annet være mulig å se HBO-premierer på seriesesonger som C More har rettighetene til. I dag inkluderer det «Game of Thrones», «True Blood» og «Boardwalk Empire».

Også dokumentarer vil være å finne i denne filmtjenesten.

Hva skal du se det på? Her er ALLE DinSides TV-tester

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gratis for C More-kunder

De som allerede har et C More-abonnement vil få tilgang til blant annet iPad-avspilling og avspilling av filmer og serier via en Mac eller PC. Det finnes ingen begrensninger på hvor mange kilder som kan brukes til å spille av innhold fra tjenesten. En egen app styrer innholdet for iPad-brukerne.

Tilbudet for kunder som ikke har et C More-abonnement er ikke gratis, men legger seg i nøyaktig samme prissjiktet som allerede nevnte Netflix, det vil si 79 kroner per måned.

Ifølge Canal Digital vil parabolkundene få tilgang til C More Play-portalen ved å bruke samme brukernavn og passord som oå Canal Digital Go og Min Side.

Mer interessert i lyd? Endelig godlyd på iPhone og iPad fra WiMP