Nye drømmehus anno 2007

Drømmer du om et flunkende nytt hus? Her er de nyeste ferdighusmodellene anno 2007!

Publisert
Sist oppdatert

Lyst på nytt hus? Vi viser deg de nyeste husene anno 2007!

>> Se husbildene her!

Tradisjonsbundet

DinSide Bolig har spurt en rekke ferdighusprodusenter om hvilke nyheter de har lansert det siste året. Mange av husene har et moderne preg, eksempelvis i form av kubistiske former. Men fremdeles tegnes (og bygges) det også mange tradisjonelle hus.

Hva er dine ønsker? Nytt og kult - eller fint og tradisjonelt? Bilde: Urbanik Hus.
Hva er dine ønsker? Nytt og kult - eller fint og tradisjonelt? Bilde: Urbanik Hus. Vis mer

Nye drømmehus anno 2007

  1. Se de nye ferdighus her

- Det er faktisk slik (ifølge Prognose-senteret) at majoriteten av de som ønsker å bygge nytt hus, ønsker en husstil som er av den
tradisjonelle typen, eksempelvis som i vår Herskaplig- og Nostalgi-serie. På våre hjemmesider er huset Klostergaard mest besøkt, deretter kommer Holmgaard, Sagatun og Vestergaard (som alle er i Herskapelig-serien). Så teorien til Prognosesenteret er riktig i forhold til husene som får mest oppmerksomhet på våre sider, sier Gunn Furulund Haugen, markedsføringssjef i Boligpartner.

Husene i bildespesialen representerer både de tradisjonelle, og de mer moderne. I tillegg er det både hus som er bygget av mur, tegl og tre - eller kombinasjoner derav.

Sjekk hvilke hus du liker best...

Kompaktklassen

- Noe av det nye i våre husmodeller, er at vi har utviklet et hus som vi har forsøkt å komprimere. Vi vil dermed tilpasse oss unge mennesker, som ønsker seg et praktisk hus, men ikke nødvendigvis et stort hus, sier daglig leder i Hiba Hus, Judit Naustdal.

Husene skal også gjerne passe inn på mindre tomter.

- Vi lar mye lys komme inn i husene, med store vinduer. Men sørger samtidig for at en side på huset har få vinduer, slik at huset passer til å ligge tett inn mot nabotomten, avslutter Naustdal.

Hvem er med?

Fineste hustyper

Hvilke hustyper liker du best? (Avsluttet)
De nye & kule(66%) 685
De tradisjonelle(34%) 351
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


I artikkelen har vi bedt totalt 13 av de aller største norske ferdighusleverandørene om deres bidrag til ferdighusmarkedet det siste året. Under finner du nettsidene til disse. Noen av disse har ikke tegnet nye hus det siste året. Dette er blant annet:

Block Watne: Lanserer en rekke nye hus ultimo mai.
Nordbohus 2-3 nye hus lanseres før sommeren.
Mesterhus: Fire nye hus kommer før jul 2007.
Hellvikhus: Nye hus kommer først neste år, i 2008.
Byggmann: Alle hus revideres i 2008.

DinSide Bolig kommer tilbake med en revidert artikkel om ferdighusene, når de nye husene lanseres.

Vær oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis viser samtlige nye hustyper til alle produsentene, da noen har lansert svært mange det siste året. For flere hustyper, henviser vi til produsentenes hjemmesider.

Se husbildene her!

Eksterne lenker:

www.hellvikhus.no, www.handverksmur.no, www.boligpartner.no, www.norgeshus.no, www.blockwatne.no, www.systemhus.no, www.byggmann.no, www.mesterhus.no, www.nordbohus.no, www.norskehus.no, www.hibahus.no, www.urbanikhus.no, www.vestlandshus.no.

Tidligere artikler om ferdighus:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer