Under OL kan du se NRK1 og 2 på nett i hele Europa. Dette gjelder alt som sendes i perioden, også nyheter.  Foto: Bjørn Eirik Loftås
Under OL kan du se NRK1 og 2 på nett i hele Europa. Dette gjelder alt som sendes i perioden, også nyheter. Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer

NRK sender OL i ni kanaler på nett

Sendingene på NRK1 og NRK2 kan du se i hele Europa.

I morgen er det åpningsseremoni for Olympiske Leker i London, og NRK sender totalt 750 timer fra lekene. De har kjøpt alle rettighetene, og blir eneste norske TV-selskap som sender direkte fra lekene.

I tillegg til hovedkanalene NRK1 og 2, har NRK også opprettet sju rene nett-kanaler. Dermed sendes OL i totalt ni kanaler.

Se NRK i utlandet

De sju nett-kanalene kan du kun se fra Norge, men siden NRK er medlem av Den europeiske kringkastingsunionen (EBU), kan du se sendingene på NRK1 og NRK2 uansett hvor du befinner deg i Europa - via PC-en. Høydepunkene og de viktigste "norske" grenene vil bli sendt der. Dessuten får du se alt annet som sendes på kanalene i perioden, skriver NRK på sine nettsider.

For å se OL på NRK i utlandet, følger du bare lenkene under (krever Flash):

NRK1
NRK2

Siste OL på NRK?

NRK har hatt rettigheter til OL-sendinger siden 1960, men etter OL i London er det slutt, i hvert fall foreløpig. TV2 har nemlig sikret seg rettighetene fra vinter-OL i 2014 og sommer-OL i 2016.

Les også: Slik er NRKs nye nett-TV