Norges billigste hytter

Du trenger ikke å vinne i lotto for å kunne ta del i hyttelivet.

Det er mulig å få billig hytte! Bildeillustrasjon: Per Ervland.
Det er mulig å få billig hytte! Bildeillustrasjon: Per Ervland. Vis mer

Norges billigste hytter

  1. Se de ultrabillige hyttene


Friluft er for alle

Drømmer du om egen hytte? Hytteliv trenger ikke å være dyrt, for de billigste hyttene vi fant kostet bare 150.000 kroner. Dermed kan det nesten være mulig for selv den fattigste kirkerotten å få sitt eget frilufts-krypinn.

Se den billigste hytten i hvert eneste fylke.

Dette er den siste artikkelen i vår serie om de billigste og dyreste boligene i alle de norske fylkene. Her ser du de tre foregående artiklene:

De dyreste hyttene i hvert fylke.

De dyreste hus i hvert fylke.

De billigste hus i hvert fylke.

De tre B-ene

Ikke overraskende er det store prisforskjeller fra fylke til fylke - og det er som vanlig de tre berømte faktorene som spiller inn: Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Det er kanskje derfor det er i de nordlige fylkene, Troms og Nordland, vi finner de to billigste hyttene som bare koster 150.000 kroner.

Hedmark er også et forholdsvis billig fylke. For 170.000 kroner får du en ganske fin og koselig hytte på 40 kvadratmeter.

I den andre enden av skalaen finner vi ikke overraskende Oslo. Den billigste hytten i byen har en prislapp på 2,19 millioner kroner - men så ligger den jo også i Nordmarka.

Nest-dyrest er hyttefylket Vestfold. Her koster den billigste hytten vi klarte å finne 450.000 kroner.

Pris per dag

Kjøper du en svært billig hytte, må du i de fleste tilfeller regne med å bruke noen penger på oppussing. Hvor mye dette koster, vil så klart afhenge av boligens beskaffenhet - og ikke minst, dine krav. Ofte kan litt vasking, maling og noen nye billige møbler kanskje gjøre susen?

Men hva koster hytta deg egentlig per bruksdag? Det kan du sjekke med DinSides hyttekalkulator.

Se den billigste hytten i hvert eneste fylke.

Mer om boligpriser: