Foto: Produsenten
Foto: ProdusentenVis mer

Nødhjelp for kløner

Frigjørende skrutrekker.

De fleste stygge, stygge fy-ord blir til mens amatører forsøker å håndtere verktøy de tar fram én eller to ganger i året.

Black & Deckers SmartDriver blir helt sikkert anbefalt av puritanerne, for den kan ta knekken på bannskapen på et blunk.

Magnetisk.

Den batteridrevne skrutrekkeren gjør jobben som venstrehånda di vanligvis tar, eller forsøker å ta seg av: Den holder skruen for deg.

En liten, magnetisk plasttupp plasserer skruen like foran skruhodet, og dermed kan du bruke den frigjorte neven til å holde deg fast, eller til å innta nødvendig drikke foran en lang skrusesjon i trappa.

Trenger du ny drill? Sjekk disse!

Lysende.

Skulle du finne på å vri inn eller ta ut skruer i mørke, vanskelige partier har LI4000 et innebygget LED-lys som viser vei, mens litium-ion-batteriet holder skrutrekkeren ladet og klar til bruk i opptil 18 måneder.

Prisen på amerikanske Amazon er akkurat nå 40 dollar, eller rundt 275 kroner, som er småpenger hvis du tenker på at du sparer en god del gryn på å slippe å oppsøke legevakta med en gjennomboret venstrehånd annenhver måned.

Norsk pris og tilgjengelighet eksistererer foreløpig ikke, men det kommer nok.

De fem smarteste verktøyene!