Samtlige Nextgentel-kunder kan fra og med i dag glede seg over høydefinerte VM-sendinger fra TV2 HD. Kunder som er villig til å betale ekstra, kan heretter også se den andre halvparten av VM-kampene på Viasat Fotball HD. Foto: colourbox.com
Samtlige Nextgentel-kunder kan fra og med i dag glede seg over høydefinerte VM-sendinger fra TV2 HD. Kunder som er villig til å betale ekstra, kan heretter også se den andre halvparten av VM-kampene på Viasat Fotball HD. Foto: colourbox.comVis mer

Nextgentel-kunder får HD-fotball

Nå får Nextgentels TV-kunder tilgang til Viasat Sport HD. Samtidig legges TV2 HD inn i grunnpakken.

Da vi skrev artikkelen "Disse TV-kanalene viser fotball-VM", hadde ikke Nextgentels TV-kunder tilgang til Viasat Sport HD. Siden Viasat Sport HD sender halvparten av fotball-VM-kampene i høyoppløste signaler var det naturlig nok en svakhet.

Nå kan imidlertid Morten Ågnes, direktør for marked og informasjon, opplyse at Nextgentels TV-kunder fra og med i dag har muligheten til å bestille Viasat Sport HD.

Og ikke nok med det.

TV2 HD for alle kunder

Samtidig har Nextgentel bestemt seg for å legge TV2 HD inn i Viasat Start-pakken. Det betyr at samtlige Nextgentel-kunder får TV2 HD. Tidligere har TV2 HD kun vært tilgjengelig som tilvalg mot ekstra betaling.

TV2 HD sender den andre halvparten av VM-kampene, noe som betyr at Nextgentel-kundene nå har mulighet til å se samtlige kamper i høyoppløst versjon.

Mer stoff på vei

DinSides lesere er opptatt av både HD-TV og fotball-VM. Vi kommer derfor tilbake med flere artikler relatert til disse temaene i løpet av de nærmeste dagene.

Kilde: Nextgentel

Les også:

  • Disse TV-kanalene viser fotball-VM