Når du ikke har folie tilgjengelig

Er kanskje CoverBlubber en løsning.

NÅR DU MANGLER FOLIE: CoverBlubber kommer i fire forskjellige størrelser og passer nesten alle typer mat og bokser du mangler lokk til.  Foto: FUSIONBRANDS.COM
NÅR DU MANGLER FOLIE: CoverBlubber kommer i fire forskjellige størrelser og passer nesten alle typer mat og bokser du mangler lokk til. Foto: FUSIONBRANDS.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du som undertegnede en småbarnsfar som i tillegg er glad i lage mat, er folie-misbruk sikkert også en del av din hverdag.

Vi skriver misbruk, for denne mannen har aldri klart å få til dette med denne hersens plastfolien. Vi ender alltid opp å dra ut altfor mye folie som vi uansett ikke klarer å plassere skikkelig rundt den beholderen som mangler lokk når vi skal ta vare på leftover-mat.

Resultatet er at vi begynner å banne og så kaste en masse plastfolie som har krøllet seg sammen.

Irriterer du deg også over at folien hopper ut av pakken når du prøver å dra den ut? Løsningen er nærmere enn du tror: bare ta en ekstra titt på pakken. Aller enklest er det med en egen plastfolieholder, og vi har selvfølgelig testet.

Ta en pause fra folien

Og vi har heller ikke tall på hvor mange matpakker i aluminiumsfolie vi har kastet i søpla. Det samme gjelder halve deler av frukt, for eksempel avokado, vi har pakket inn i folie - og som aldri ble spist.

Vel, vi tipper det er tanken bak det noe spenstig titulerte produktet CoverBlubber, elastisk selvklebende gummi du bare trer rundt den maten (eller malingspannet, matboksen og så videre) du vil gi et lengre liv.

Smarte ting du kan gjøre med aluminumsfolie

I pakken får du fire stykker i fire forskjellige størrelser, og materialet som brukes skal være helt giftfritt. Cover Blubber koster 120 kroner pluss frakt, så da ender du opp med rundt 230 kroner.

Andre smarte lokk

CoverBlubber er ikke det eneste smarte produktet på markedet. Vi har tidligere prøvd en lignende men ikke fullt så klissete variant fra Lekué. I bildespesialen under kan du se flere smarte produkter som holder matvarene dine friske og fine:


Det finnes en rekke smarte lokk som holder på champagneboblene for deg, vi har testet.

Foto: FUSIONBRANDS.COM
Foto: FUSIONBRANDS.COM Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer