<B>NÅ OGSÅ I 3D:</B> Get lanserer denne uka 3D-filmer i sin filmleietjeneste.
NÅ OGSÅ I 3D: Get lanserer denne uka 3D-filmer i sin filmleietjeneste.Vis mer

Nå kommer også GET med 3D-utleie

Kabel-TV i tre dimensjoner er nå mulig.

Det er bare en drøy måned siden Get rullet ut en ny oppdatering av sin populære HD-PVR-boks, og, etter vår mening, satte standarden for brukeropplevelse på en kabel-TV-tuner.

I dag melder samme selskap at de denne uka også hopper på en av det siste årets store snakkiser innen TV-verden: 3D-film.

Les også: Get setter standarden for kabel-TV

Utvider leietilbudet

Da blir det mulig for alle med en Get-boks med HD-muligheter til å leie 3D-filmer via dekoderen. Get har drevet med digital filmutleie i lengre tid, og 3D-delen er således bare en utvidelse av et allerede eksisterende tilbud.

- Gets kunder har allerede Norges største utvalgt av leiefilm via fjernkontrollen, og fra i dag får kundene enda en ny mulighet for underholdning når vi lanserer 3D i filmbiblioteket, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get i en pressemelding.

På samme måte som utvalget av 3D-filmer så langt er svært beskjedent også på Blu-ray-plattformen, kan du heller ikke hos Get forvente å vasse i 3D-materiale. De første filmene som blir tilgjengelig i denne uka er "Sammys Eventyr", "Streetdance" og "Saw 7". Til høsten vil tilbudet bli utvidet med "The Hole", "Piranha", "Sanctum" og "Alpha & Omega". Det gir tilsammen sju filmer å velge mellom.

Les også: Her er Canal Digitals 2011-nyheter

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foreløpig alene

Prisene blir den samme for 3D-filmene som for vanlige filmer, men selv om alle HD-boksene til Get er 3D-kompatible, må du også en 3D-kompatibel TV og 3D-briller.

OPPDATERT: Get påstår i pressemeldingen at de er først med filmleie i 3D, men det stemmer ikke. Viasat har i lengre tid tilbudt 3D-utleie via sin Viaplay-tjeneste. Canal Digital har åpnet opp en 3D-kanal, men den er så langt relativt tom for innhold.

Også leverandører som Altibox har 3D-filmutleie, men de regnes tradisjonelt sett ikke som en kabel-TV-leverandør.

Nå standardiseres 3D-brillene. Se hvilke produsenter som samarbeider.