Nå kan du innrede gitarhytten til Kurt

Lyst til å prøve deg som interiørarkitekt?

Nå har du sjansen til å innrede den mye omtalte gitarhytten til Kurt Nilsen. 3D bolig har visualisert hytten, ut fra tegninger som har blitt publisert på Dagbladet, VG og i Se og Hør.

Her kan du innrede gitarhytten.

Ikke oppdrag

Det er altså ikke noe offisielt oppdrag som har gått ut fra hele Norges gullstrupe.

- Vi har visualisert hytten etter tegninger, rett og slett for å vise folk hvor enkelt det er å bruke vår boligplanlegger, sier Per Gilleboe, prosjektutvikler i 3D Bolig til DinSide.no.

Faksimile fra 3D Bolig
Faksimile fra 3D Bolig Vis mer


Det er 3D Bolig som står bak DinSides Boligplanlegger, som lar deg visualisere din egen bolig, for så å innrede den.

Uendelige valgmuligheter

Enten du velger å innrede hytten til Kurt, eller å visualisere din egen bolig, kan du velge mellom ulike materialer og farger, og du har et sortiment møbler å velge mellom - i tillegg til å legge til den siste "finishen" som planter og rent estetisk tilbehør.

Når du har plassert de ulike elementene kan du printe ut ferdig møblerte plantegninger i 2D - eller se innredningen fra ulike perspektiv i 3D.

Dersom du ønsker å leke deg med rom som er litt mindre firkantet - uten å tegne opp rommene først, kan du jo prøve deg på denne demoleiligheten.

Tips: Gitarhytten til Kurt har et lite ekstra musikalsk element: Finner du høyttalerne blant tilbehøret, og plasserer dem ved siden av pianoet, bør du skru opp høyttalerne.