DnB NOR gir bort 3 millioner til unge som vil spare til bolig. Men de får bare 300 kroner hver.  Foto: PER ERVLAND
DnB NOR gir bort 3 millioner til unge som vil spare til bolig. Men de får bare 300 kroner hver. Foto: PER ERVLANDVis mer

Nå kan du få penger av DnB NOR

DnB NOR gir 300 kroner til dem som starter BSU-avtale.

Storbanken DnB NOR girer opp i kampen om fremtidige lånekunder. Denne uken lanserte de spareproduktet BSU 2.0, som lar unge kunder spare inntil 300.000 kroner med gunstige BSU-renter. I dag går de enda lenger: Åpner du en BSU-spareavtale hos dem, setter de inn de 300 første kronene.

– Skal man ha mulighet til å bygge seg opp egenkapital, da må man starte å spare. Vi ønsker å hjelpe de unge i gang og gir 300 kroner i startkapital som en motivasjon i bunn, sier Aud-Helen Rasmussen, informasjonssjef i DnB NOR til DinSide.

Det siste er altså at de gir nye kunder de 300 første kronene. Totalt er banken villig til å gi bort tre millioner kroner, det gjelder altså bare de 10.000 første kundene.

PRISLISTE: Se alle dagens BSU-renter

Sjekk inn på DnB NOR på Facebook

Kriteriene er enkle: Du må gå til en av bankens filialer og sjekke inn på DnB NORs Check-in Deal.

Det krever altså at du har en smarttelefon eller annet utstyr tilgjengelig, slik at du kan benytte deg av Facebook-deals. Og selvfølgelig at du har Facebook.

Sjekk inn - få et gratis produkt: Slik fungerer Facebooks Deals.

Ny BSU-konto

Du trenger ikke være splitter ny kunde. Ei heller splitter ny BSU-kunde. Så lenge du kun har en ordinær BSU-konto, kan du åpne en ny, BSU 2.0.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tilbudet gjelder i perioden 19. oktober til 2. november 2011. Det er åpent for personer i alderen 13-34 år. Er du under 18 år, må du ha med deg foresatte i banken for å opprette sparekonto.

Under kan du se en informasjonsvideo om Facebook-dealen: