Nå kan du få Ikeas interiørporno før alle andre

Men det koster.

Ikea-katalogen er ikke bare én av de mest omtalte trykksakene som finnes, det er også den største. I fjor ble det ifølge Ikea.no trykket mer enn 200 millioner eksemplar, og katalogen ble distribuert i 52 ulike utgaver fordelt på 27 språk.

Årets utgave er like rundt hjørnet, og havner i postkassen fra 10. august.

By deg fram

Det finnes angivelig personer der ut som ikke klarer vente sju hele dager på den 47. katalogen i Ikea-historien - tre dager hvis du kan nøye deg med å lese den på nett fram til den 10. -, og de kan nå snike i køen med Ikeas velsignelse.

Les også: Slik får du orden på kaoset

Denne auksjonen gir deg anledning til å få 2010-katalogen med bud på døra én time før katalogen slippes til resten av offentligheten førstkommende torsdag.

Når dette skrives har det kommet inn 30 bud, og prisen har kommet opp i beskjedne 140 kroner. Det kan vel tyde på at de fleste klarer styre seg, men summen fra salget går til et godt formål (Gran skole), så du har ingenting å skamme deg over hvis du vinner auksjonen.

Amerikansk sniktitt

Som Dinside.no skrev om forrige uke er det allerede mulig å ta en titt på Ikea-katalogen, om enn i amerikansk utgave.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det vil nok være slik at lokale forskjeller vil skille den norske utgaven litt fra den amerikanske, men skal uansett ikke være snakk om dramatiske forandringer.

Les også: Leilighet som sier seks