Nå kan du få Ikeas interiørporno før alle andre

Men det koster.

Ikea-katalogen er ikke bare én av de mest omtalte trykksakene som finnes, det er også den største. I fjor ble det ifølge Ikea.no trykket mer enn 200 millioner eksemplar, og katalogen ble distribuert i 52 ulike utgaver fordelt på 27 språk.

Årets utgave er like rundt hjørnet, og havner i postkassen fra 10. august.

By deg fram

Det finnes angivelig personer der ut som ikke klarer vente sju hele dager på den 47. katalogen i Ikea-historien - tre dager hvis du kan nøye deg med å lese den på nett fram til den 10. -, og de kan nå snike i køen med Ikeas velsignelse.

Les også: Slik får du orden på kaoset

Denne auksjonen gir deg anledning til å få 2010-katalogen med bud på døra én time før katalogen slippes til resten av offentligheten førstkommende torsdag.

Når dette skrives har det kommet inn 30 bud, og prisen har kommet opp i beskjedne 140 kroner. Det kan vel tyde på at de fleste klarer styre seg, men summen fra salget går til et godt formål (Gran skole), så du har ingenting å skamme deg over hvis du vinner auksjonen.

Amerikansk sniktitt

Som Dinside.no skrev om forrige uke er det allerede mulig å ta en titt på Ikea-katalogen, om enn i amerikansk utgave.

Det vil nok være slik at lokale forskjeller vil skille den norske utgaven litt fra den amerikanske, men skal uansett ikke være snakk om dramatiske forandringer.

Les også: Leilighet som sier seks