Nå får du boblevann fra kjøleskapet

Samsungs nye kjøleskap har integrert SodaStream i døren.

Gasspatronen tar opp noe plass på innsiden: den er bygget inn i døren til venstre. Foto: Per Ervland
Gasspatronen tar opp noe plass på innsiden: den er bygget inn i døren til venstre. Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den koreanske elektronikkprodusenten Samsung satser sterkt på hvitevarer, og viste frem en aldri så liten nyhet som skilte seg ut i mengden på verdens største hjemmeelektronikkmesse i helgen: Kjøleskap med integrert SodaStream-maskin.

Er man glad i bobler i vannet, men imot å kjøpe flaskevann, er det genialt med en SodaStream-maskin. Men for mange blir det bare enda en dings på kjøkkenbenken, og når noe først havner i kjøkkenskuffen eller -skapet, ja, da blir det gjerne stående der.

Samsung har integrert SodaStream-maskinen i døren på sitt nye kombiskap - slik at du i tillegg til å få iskaldt vann eller is kan få sprudlevann av vanndispenseren. Du kan selv regulere til en viss grad hvor mye bobler - du vil ha, fra lett perlende til ganske kraftig, omtrent på Farris-nivå.

Samsungs kombiskap har is- og vann i døren. Foto: Per Ervland
Gasspatronen tar opp noe plass på innsiden: den er bygget inn i døren til venstre. Foto: Per Ervland
Samsungs kombiskap har såkalt fransk dør; dobbeldør til kjøleskapet oppe, en fryseskuff og en skuff man kan velge om man vil ha som fryse eller kjølesone.. Foto: Per Ervland
SodaStreampatronen skal holde til 50-60 liter sprudlevann, litt avhengig av hvor mye bobler du liker i vannet ditt. En patron koster drøye 200 kroner. Foto: Per Ervland

Se flere bilder:

NB! Har du lyst på kjøleskap med vanndispenser, husk at det er påbudt med lekkasjesikring om du velger en variant som er koblet til kranen - noe dette skapet er, i likhet med Samsungs andre kjøleskap med vanndispenser. En rimelig variant, er dryppbrettsom alle burde ha under hvitevarer som ikke er på våtrom.

Kjøleskapet vil lanseres på det norske markedet i løpet av første halvår 2014. Pris er ennå ikke avklart.

Følg oss på IFA 2013

Denne helgen går en verdens viktigste messer for forbrukereketronikk av staben i Berlin. IFA-messen viser frem det siste nye av alt fra hvitevarer og kjøkkenutstyr til TV-er, hi-fi-anlegg og nettbrett. DinSide er på plass, og vil fortløpende dele nyheter med deg.

Du kan selvfølgelig følge oss her på DinSide - på Facebook - og ikke minst på Instagram.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!