Moods of Norway trekker tilbake vaffeljern

7.000 rosa traktorjern kan ha produksjonsfeil.

Moods of Norway trekker tilbake vaffeljernet. Men bestemors vaffelmiks (110 prosent godkjent av bestefar) kan du fortsatt trygt bruke.  Foto: Per Ervland
Moods of Norway trekker tilbake vaffeljernet. Men bestemors vaffelmiks (110 prosent godkjent av bestefar) kan du fortsatt trygt bruke. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moods of Norway trekker tilbake rundt 7.000 vaffeljern på grunn av en produksjonsfeil. Det er funnet feil på enkelte jern som har vært i salg fra 24. oktober i år, og salget er nå stoppet. Men de tilbakekaller nå samtlige vaffeljern, skriver selskapet i en pressemelding.

- For å være på den sikre siden kaller vi tilbake samtlige traktorvaffeljern vi har fått laget og solgt, også de fra 2010. Vi ber alle som har dette produktet om å slutte å bruke det og levere det tilbake der det ble kjøpt. Kundene får pengene tilbake. I tillegg får de et plaster på såret i form av et gavekort, sier daglig leder Nils Are Karstad Lysø i Moods of Norway.

DinSide har testet det rosa traktorvaffeljernet, som også er godkjent av bestemor.

Kortsluttet

Produksjonsfeilen har ført til kortslutning og at for varme jern har fått en sprekk i lokket, ifølge tilbakemeldinger fra kunder. Den siste uken har selskapet jobbet for å kartlegge om problemene skyldes produksjonsfeil eller andre forhold, og har konkludert med at en produksjonsfeil kan gi utslag på noen av jernene.

Produktet er testet og godkjent. Men stikkprøver vi har foretatt nå viser imidlertid at det er en produksjonsfeil på vaffeljernene. Derfor er det nå (foreløpig) slutt for rosa traktorvafler.

- Vi ønsker ikke at det skal være tvil om at våre produkter holder mål, uansett når de er produsert. Derfor kaller vi også tilbake de vaffeljernene som er kjøpt før 24. oktober. Vi gjør det vi kan for å få vaffeljernene tilbake. Vi beklager overfor alle som har gledet seg til traktorvafler, sier Lysø.

Har du et vaffeljern? Lever det inn til forhandler, eller send en e-post til [email protected] for mer informasjon.

Trenger du nytt vaffeljern? Se hvilke som ble best i test

Se video fra da vi testet traktorvaflene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer