Møblene tv-en din vil elske

Tida med kjipe hjemmekino-møbler er over, nå skal det være smart og enkelt.

Luxor 2000-benken fra Jahnke & Elac er rett og slett massiv (plass til 42" TV inni), og krever nok en stor stue for å komme til sin rett.
Luxor 2000-benken fra Jahnke & Elac er rett og slett massiv (plass til 42" TV inni), og krever nok en stor stue for å komme til sin rett. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det massive inntoget av flate og linjelekre tv-er i norske hjem til tross, de fleste av oss har fortsatt tv-en plassert oppå den samme triste tv-benken vi brukte når tv-en var over meteren dyp.

Men sånn trenger det selvsagt ikke å være, og i dag viser vi deg de nyeste hifi-møblene som ble vist fram på årets største hjemmekinomesse.

Smart og fargesterkt

image: Møblene tv-en din vil elske

- Det er mye tøffe farger og materialer i år, sa Lisa Thomas fra Erard, da vi møtte henne på messegulvet. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at stadig flere produsenter trekker fram miljøaspektet som et salgsargument.

- Selv er vi f.eks. svært fornøyd med vår Whoopee-serie (se i bildespesialen for eksempler), som ikke bare kommer i utallige tøffe fargekombinasjoner, men som også er laget av 100% resirkulerbart materiale. Disse bordene kommer også flatpakket og settes sammen uten skruer, perfekt for oss som selger via nett i Norge.

- Vi kan også tilby strømsparing via en enkelt knapp, avslutter Lisa Thomas før hun ivrig demonstrerer bryteren som kutter strømmen til produktene som er koblet til - og dermed reduserer standby-forbruket.

Stereobenk fra Erard, legg merke til mønstrene.
Erard gir flere eksempler på mønster, vi liker spesielt prøvebildet.
Fargerikt er stikkordet på Erards TV- og stereo-benker.
Den perfekte gamingstol? Ikke langt unna i hvert fall, hvorvidt den kommer til Norge er ukjent.
Erards TV-benk Whoopee, her i hvitt med den geniale Eco-knappen i midten. Den slår av strømmen til alle produktene som er koplet til.
Verdens største iPod-dock? Ikke langt unna kanskje, og skjult i kabinettet finner du selvsagt kraftige høyttalere. Forsterker og annet utstyr må du plassere i midten.
iPod-docken fra annen vinkel
Erards TV-benk Whoopee leveres flatpakket og kommer i utallige fargekombinasjoner.
Luxor 2000-benken fra Jahnke & Elac er rett og slett massiv (plass til 42" TV inni), og krever nok en stor stue for å komme til sin rett.
Luxor 2000-benken fra Jahnke og Elac her i sølv.Kommer i utallige fargekombinasjoner og alle dekslene kan selvsagt brukes til oppbevaring.
Erards TV-benk Whoopee leveres flatpakket og kommer i utallige fargekombinasjoner.
Sonys TV-bord med innebygde høyttalere er forsåvidt ingen nyhet, men det gjør seg fortsatt bra. Selges hos Sony Centrene
Fargeblind? Da bør du kanskje konsultere med kjæresten først...
Rimelig klassisk TV-bord fra Erard, men fargekomboen trekker opp.
Ukjente merke dette her, men spenstige farger.
Vogels er store på TV-fester som kan fjernstyres fra side til side og i høyden. Mange lar deg også lagre favoritter, slik at far og mor får hver sin innstilling avhengig av hvilken sofa de slenger seg i.
Vogels sett fra baksiden.
Vogels fjernkontroll.
Men også Erard har selvfølgelig motoriserte TV-benker. Dette svinger fra side til side via fjernkontrollen.
Erards TV-benk Whoopee leveres flatpakket og kommer i utallige fargekombinasjoner. Modellene kan også utvides, her ser du den sorte modellen med ekstra oppbevaringsplasser på sidene.

Trykk på bildespesialen under for å se bilder fra messe, eller se video nederst!


Men Erard var selvfølgelig ikke alene, også Vogels som feirer 35-års jubileum i år hadde en stor stand på IFA-messen.

Enkelt

- Trenden er at folk vil ha det enkelt og stilrent, sier Christina Green fra Vogels. Det betyr at synlige kabelføringer er fy-fy, og at tv-benker med full fjernstyring bare blir mer og mer populært.

Mens tv-benkene før bare kunne vris fra side til side, så skal de nå også kunne senkes og heves, fortsatte Green. Enkelte av modellene har også en memory-funksjon, som gjør at den husker innstillingene du har gjort.

Praktisk når mor og far skifter plass i sofaen, med andre ord - og du ser hvordan det fungerer i videoen under:


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!