Møbelmylder i Oslo

Se bilder fra helgens Designers Saturday-arrangement. >>> Gå rett til bildespesialen

Hole Design flyttet likesågodt noen av møblene inn i de nærliggende bilverkstedshallene.
Hole Design flyttet likesågodt noen av møblene inn i de nærliggende bilverkstedshallene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helgen ble arrangementet Designers Saturday avviklet i Oslo, for 12. gang. Mer enn 5.000 bransjefolk gjestet de 35 showrommene på lørdag, søndag var det publikums tur. De som deltok fikk sjansen til å kikke inn bak dører som ellers er stengt for publikum.

>>> STOR BILDESPESIAL: Designers Saturday

Siden Norge ikke har noen møbelmesse, slik de andre landene i Skandinavia, er dette den norske interiørbransjens fremste arena for å vise seg frem, noe et stort oppmøte bar bud om.

Gratisbusser kjørte i skytteltrafikk mellom de ulike showrommene, fra Brynseng i øst til Hoff i Vest. Stor oppmerksomhet fikk smugtitten i Robert Tandbergs nye lokaler i den gamle posthallen - offisiell åpning er planlagt i oktober. Vi falt for de lekre kjøkkenene fra Dada, et datterselskap av italienske Molteni, med sine mange smarte løsninger. Selv om kanskje ikke lommeboken tillater det, er det verdt en titt for inspirasjonens skyld.

På Skøyen er en rekke ulike agenturer, forretninger og designere allerede samlet, og mange holdt seg i dette området. Særlig likte vi Hole Designs utstilling - Lars Ernst Hole hadde flyttet butikken og produkter inn i bilforhandleren i første etasje, samt i en rekke nærliggende bilverkstedhaller. Men Designers Saturday hadde mye mer å by på en det:

Se bildespesialen

Dette lekne møbelet fant vi på Erik Jørgensens showrom på Navet i Drammensveien 120. Noe for venterommet hos tannlegen?

Designers Saturday 163 (avi 21 243 kB)