Mini-vaskemaskin som får plass overalt

Dette må være noe hvis du er på tur, eller ikke har plass til vanlig vaskemaskin i boligen.

Med denne går håndvasken lettere. Foto: StoreBound
Med denne går håndvasken lettere. Foto: StoreBound Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal du på hyttetur til et sted du ikke får vasket klær? Eller kanskje sommeren tilbringes i campingvogn? Eller på seilbåt? Eller har du ikke plass til vaskemaskin hjemme?

En forvokst salatslynge

Da er kanskje The Laundry Pod noe for deg? Dette er en mini-vaskemaskin som opereres ved håndkraft. Den kan faktisk minne om en litt stor salatslynge. Og det er faktisk salatslyngen som har vært inspirasjonen; et produkt flere kvinner visstnok har brukt til å vaske undertøy som ikke tåler maskinvask.

The Laundry Pod fungerer på følgende vis:

Putt opptil seks plagg i maskinen, og fyll opp halvveis med varmt vann (tilpass temperaturen etter plaggene du skal vaske). Ha i litt vaskemiddel, sett på lokket, og sveiv håndtaket rolig rundt i 2-3 minutter.

Vaskemaskinen som vasker rent med kaldt vann

Når det er gjort, åpner du ventilen nederst og lar såpevannet renne ut. Så fyller du maskinen halvveis med vann igjen, setter på lokket, og sveiver i noen minutter til. Slik får du skylt såpen ut av plaggene. Åpne ventilen og la vannet renne ut. Når det begynner å bli tomt, sveiver du så kjapt du kan for å sentrifugere ut mest mulig vann. Du kan godt gjenta denne prosessen et par ganger for å være sikker på at all såpe er borte fra klærne.

Så er det bare å henge opp plaggene og vente til de tørker.

Slik illustrerer SotreBound vaskeprosessen. Foto: StoreBound
Slik illustrerer SotreBound vaskeprosessen. Foto: StoreBound Vis mer


Sjekk fremtidens vaskemaskin - kanskje

En nødløsing

The Laundry Pod er altså et godt alternativ til håndvask av klær, men du kan ikke belage deg på å bruke den som standard vaskemaskin, ettersom klærne neppe vil bli like rene.

Styr unna vaskemaskin og tørketrommel i ett

The Laundry Pod produseres av amerikanske StoreBound, og er et helt nytt produkt som skal lanseres i løpet av våren. Selskapet har ikke komme med noen pris på produktet ennå.

På nett: The Laundry Pod

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!