Millionkåker på landet

BOLIG: Urbane sjeler må betale. Skal du handle bolig, er det gøy på landet.

Greit nok at du må betale uforholdsmessig mye mer for ett krypinn vest for elva i Oslo, enn på Østkanten. Men sammenligner du boligprisene på tjukkeste landsbygda med prisene i byen, blir kontrastene ekstra slående. Se bare hvor langt du kommer med en million på bygda:

Buskerud

Denne nye eneboligen i Buskerud koster rundt 1,2 mill.
Denne nye eneboligen i Buskerud koster rundt 1,2 mill. Vis mer

På Stenseth i Buskerud selges en ny enebolig til 1.170.000 kroner. (Se bildet.) Selv om du ikke finner noen kaffebar i nærheten, er det kort vei til skole og kolonialforretning.

Tilhørende tomt er på rundt 400 kvm. Huset er moderne, med stue med utgang til balkong, parkett, kjøkken i syrebeiset furu og sentralstøvesuger.

Østfold

Dette huset fra 1990 i Østfold koster deg under en million.
Dette huset fra 1990 i Østfold koster deg under en million. Vis mer

For 6.500 kroner pr. kvadratmeter, tilsammen 950.000 kroner, kan du bli eier av denne eneboligen på Skiptvet i Østfold. Boligen ble bygd i 1990, og en tomt på nesten ett mål hører til.

Huset ligger rundt tre kilometer fra Skiptvet sentrum, og 500 meter fra Glomma. Boligen har tre soverom, loftsstue, dagligstue med peis og utgang til terrasse og stort kjøkken.

Fagernes i Oppland

Frister denne eneboligen i Fagernes?
Frister denne eneboligen i Fagernes? Vis mer

Bare få minutters gange fra Fagernes sentrum i Oppland fylke ligger denne eneboligen som skal selges. Prisantydning: 975.000 kroner.

Med på kjøpet får du utsikt over Strandefjorden og deler av fagernes sentrum. Boligen har allerede tre soverom, men det er mulig å innrede flere. Her er også glassveranda og skråtak.

Artikkelen fortsetter under annonsen