Messen for alt som skal fikses

Norges største boligmesse, Gjør din bolig bedre-messen gjester denne helgen Exporama på Hellerudsletta. Skal du fikse noe, er dette stedet å dra!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Messen for alt som skal fikses

  1. Bildespesial


Byggevarer

Gjør din bolig bedre-messen er for alle - men passer nok aller best for deg som har planer om å gjøre de litt større utbedringene. Skal du bygge på, bygge kjeller, installere markiser, eller pusse opp kjøkken eller bad, bør du absolutt legge turen innom messen.

Her kan du velge og vrake mellom garasjer, ferdighus, stiger, trappeløsninger og garderobeløsninger til isolasjon, varmepumper, boblebad, badstuer, hagemøbler, rensemidler og dørmatter.

- så godt som alt til nedsatt pris i anledning messen.

Trykk her for å komme til bildespesialen.

Go cubic! Gjem vasken bort i taket.
Go cubic! Gjem vasken bort i taket. Vis mer


Kramgoda tilbud

Ingen messe uten tilbud - og her er det atskillige tusenlapper å spare for den prisbevisste. Vel og merke, om du allerede har planer om å gå til nyanskaffelser. En rekke av utstillingsmodellene var priset med meget gode rabatter - og er du god til å prute kan det hende du klarer å forhandle deg frem til enda hyggeligere priser.

Landsdekkende

Gjør din bolig bedre-messen er Norges største landsdekkende arrangør av boligmesser. Fra Alta i nord til Kristiansand i sør - denne messen er et møtepunkt for lokale, såvel som nasjonale leverandører og produsenter. Hva som blir stilt ut og vist vil derfor variere noe fra messe til messe.

Denne helgen er det Hellerudsletta i Akershus som står for tur, men er det for langt å dra for deg, kan du se på Gjør din bolig bedre-messens nettsider når den kommer i nærheten av ditt hjemsted. I løpet av våren skal messen også til Asker, Bodø og Harstad.

I motsetning til en rekke andre messer vi har vært på er denne så absolutt publikumsvennlig. Det koster å komme inn, men du har fort tjent inn inngangsbilletten om du ikke bare skal inn for å titte...

En inngangsbillett koster 100 kroner for voksne, 50 kroner for studenter og pensjonister, og barn kommer gratis inn. Helgens messe holder åpent til og med søndag 2. april; både lørdag og søndag fra klokken 11 til 18.

Trykk her for å komme til bildespesialen.

For store og små

Mens mor og far ser på hagemøbler og badestamper, er det også underholdning for barna. på messens to første dager løp en smøreblid Byggmester Bob rundt, men han vil dessverre ikke være tilstede i helgen. Men nede i messens underetasje er det både lekeplass, rutsjebane - og ansiktsmaling for små vordende sommerfugler - eller løver.

Moro for store og små. Ansiktsmaling.no maler vakre sommerfugler for 50 kroner. (Ta rulletrappen ned i underetasjen.) Foto: Elisabeth Dalseg
Moro for store og små. Ansiktsmaling.no maler vakre sommerfugler for 50 kroner. (Ta rulletrappen ned i underetasjen.) Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer


Trykk her for å se bilder fra fjorårets messe på Hellerudsletta

Elektrofil

Gjør din bolig bedre-messen er ikke den eneste publikumsmessen som arrangeres i helgen. Elektrofil-messen går av stabelen i Oslo Spektrum, og vår søsterpublikasjon Dingz.no har allerede vært i Spektrum og tatt en smugtitt.

Trykk her for å se bilder fra Elektrofil.

Eller trykk her for å se bilder fra Gjør din bolig bedre-messen