Mer i Danmark og Sverige

Boligmarkedet er ikke like hett i danske og svenske storbyer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nå er det ikke alle som går med utenlandsdrømmer, men like fullt kan det være interessant å se hva våre skandinaviske naboer har mulighet for å kjøpe med en million kroner i lommen.

image: Mer i Danmark og Sverige

I Danmarksgade (av alle navn) i Aalborg får du en leilighet på 79 kvadratmeter som betegnes som "superlekker". Alt er nyoppusset og i beste stand. Leiligheten ligger dessuten svært sentrumsnært - du har gangavstand til "alt" fra denne adressen. Prisen er 995.000 DKR.

image: Mer i Danmark og Sverige

I København er boligmarkedet av naturlige årsaker noe mer hett. Likevel fant vi denne leiligheten i Brydes Allé i København S. Leiligheten er på 75 kvadratmeter, og betegnes som pen og velholdt. Prislappen er 995.000 danske kroner.

Over Øresund

image: Mer i Danmark og Sverige

Tar vi flybåten over Øresund - og kjører noen mil nordpå - kommer vi til Göteborg. Her fant vi en stor 2-roms leilighet i Nordhemsgatan på 69 kvadratmeter. Leiligheten koster 1.050.000 svenske kroner, men så er det også i tillegg en husleie på SEK 2.500 kroner i måneden.

image: Mer i Danmark og Sverige

I Stockholm er det noe vanskeligere å finne en leilighet i de mest attraktive sentrumsstrøkene. Leiligheten nedenfor fant vi i Södre Langgatan i Solna (Solna ligger noen få kilometer utenfor sentrum). Prisen er om lag 1,2 millioner svenske kroner for 53 kvadratmeter.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!