Melken sender SMS

Smartere melk får du ikke! Melkebeholderen Milkmaid sender SMS når melken er for varm, begynner å bli sur, eller når det snart er tomt!

SMART BEHOLDER: Milkmaid fra Quirky sender deg melding på SMS når du begynner å gå tom, eller når melken begynner å bli sur. Foto: Quirky
SMART BEHOLDER: Milkmaid fra Quirky sender deg melding på SMS når du begynner å gå tom, eller når melken begynner å bli sur. Foto: Quirky Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ting gir en verre start på dagen enn sur melk i kaffen eller på frokostblandingen. Med Milkmaid skal det bli lettere å sørge for at dette ikke skjer.

Milkmaid består av en melkebeholder i glass, som plugges i en base som står i kjøleskapet. Basen er frittstående og uavhengig av kjøleskapet som sådan, og kan plasseres på en hvilken som helst hylle i kjøleskapet ditt. Den må imidlertid lades innimellom.

Ved hjelp av pH-sensorer i beholderen, kan melkehjelpen finne ut av hvor lenge det er til melken er sur. Vektsensorer i basen kan fortelle hvor mange glass melk som er igjen på flasken. Og på flasken er det også en temperatursensor som alarmerer deg dersom melken bir stående for lenge i romtemperatur, for å minske risikoen for å utvikle skadelige bakterier.

Se bilder her:


Enheten inneholder altså sensorer, antenne, SIM-kortholder, og en GSM-modul. Meldingene skal altså enten bli sendt via SMS, men kan også mottas rett på iPhonen via en gratisapp.

Fristet? Produktet er fortstatt under utvikling av Quirky, og pris er ennå ikke fastsatt.

Flere smarte produkter

DinSide har omtalt flere av Quirkys produkter, blant annet pads til å sy på hanskene slik at du kan bruke smarttelefonen med vantene på, en smart sitruspresse.

De har også et smart grenuttak, solcellelader med sugekopp for lading av mobiltelefon, PlugHub som hjelper deg å holde orden på ledningsrotet og lure silikonarmer som holder vinglassene på plass i oppvaskmaskinen.

Kilde: Quirky og Hometone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer