Med pendleravstand til Oslo

Er du morgenfugl er det mulig å få mer plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hvis du er en av dem som orker å stå tidlig opp om morgenen, er det ikke noe problem å pendle inn til Oslo. Vår boligsjekk viser at du raskt får noen flere kvadratmeter ved å bevege deg utenfor hovedstadsgrensen.

image: Med pendleravstand til Oslo
image: Med pendleravstand til Oslo
image: Med pendleravstand til Oslo
image: Med pendleravstand til Oslo

I Solveien i Moss er denne leiligheten til salgs. Standarden er upåklagelig, alt er nylig oppusset. Leiligheten har tre rom og totalt 72 kvadratmeter. Prislappen er 990.000 kroner.


Beveger du deg over på den andre siden av fjorden, kan du faktisk kjøpe et hus i Nærbyveien i Drammen. Huset er på 135 kvadratmeter, og har en prisantydning på 990.000 kroner. Det opplyses at huset holder en grei standard.

I Lærumssameieveien i Sande får du dette huset til 980.000 kroner. Huset har et bruttoareal på 164 kvadratmeter, og et boligareal på 84 kvadratmeter.

Beveger du deg nord for Oslo og til Hans Aanerudsveg i Minnesund, kan du få en ny halvpart av en tomannsbolig. Huset er på bare 62 kvadratmeter, men så er det også i tillegg mulighet for å innredde 2. etasje. Prisantydningen er på 980.000 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!