Løp og kjøp julegavene nå!

Få 50 prosent på kjente merkevarer denne uken.

Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ...  Foto: Hadeland Glassverk
Kjenner du noen som samler på disse glassene? Nå får du seks for cirka 370 kroner. Her er det bare å hamstre, og porsjonere ut til jul og bursdager de neste par årene ... Foto: Hadeland Glassverk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gikk du glipp av jubileumssalget til Christiania GlasMagasin forrige måned? Ikke salg på fjorårets modell - men femti prosent flatt på hele sortimentet, med unntak av elektriske artikler. Nå gjentar de kampanjen, denne gangen en kortuke, fra og med i dag, til og med torsdag 12. november.

Kjenner du noen som sparer på glass fra Hadeland, servise fra Porsgrund, Wedgwood eller Royal Copenhagen, bestikk fra Georg Jensen eller Hardangerbestikk - eller har hatt de fantastiske jerngrytene fra Le Creuset på ønskelisten? Da er dette en gyllen opplevelse til å gi dem en presang som vanligvis ville ha sprengt julegavebudsjettet.

Har du ikke noe julegavebudsjett? Eller budsjett over hodet? Prøv vår unike budsjettmodell som hjelper deg å få oversikt over økonomien din.

18 prosent avslag - på ALT

Er det ingen på din julegaveliste som ønsker seg glass, servise eller presskanne? Eller ønsker de seg noe fra en serie som ikke føres av Christiania GlasMagasin? Drar du over grensen på julehandel, kan du spare mye. Ikke bare er prisnivået hakket lavere på en del varer - det er også 18 prosent å spare på alt du kjøper. Den svenske kronen er nå så lavt i kurs at du kun må ut med 82 norske kroner for 100 svenske.

Vi anbefaler imidlertid å gjøre research i forkant for å se hva varene koster i Norge - og på nett. For det er nemlig ikke alltid det er billigere å reise over grensen for å handle.

Sliter økonomisk

Som vi nevnte innledningsvis er det ikke første gang kjeden har supersalg. Det er tredje gang de feirer 270-årsjubileum med halv pris-salg. Det har vært spekulert i at selskapet trenger trenger klingende mynt i kassen.

I forbindelse med den første runden med salg, benektet administrerende direktør Stian Petterson dette overfor Dn.no:

- Årsaken til at rabatten er 50 prosent nå, mot 25 prosent den gangen, er at andre butikker i det siste har hatt stort hell med halv pris på hele butikken, sa han til nettavisen i mai.

Uansett grunn for salget, her er det penger å spare - vel og merke dersom det er noe du hadde tenkt å kjøpe likevel, eller ville ha kjøpt dersom du hadde hatt råd. Salget starter i dag, klokken ti, så vil du sikre deg noen av godbitene, er det kanskje smart å ta turen til nærmeste butikk allerede nå. De forrige gangene det har vært salg har køen vært lang før butikkene har åpnet, og de mest populære varene har blitt solgt ut i løpet av kort tid, men det har fortsatt vært mulig å gjøre gode kjøp alle dager.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!