Loewe satser på design.
Loewe satser på design.Vis mer

Loewe 3D Orchestra

Høyttalerne som skal gi god lyd selv om din bedre halvdel prøver å gjemme dem bort.

IFA 2013: Selv om 2012 har vært et tøft år for brunevarebransjen, er det alltid noen merkevarer som klarer seg bedre enn andre. Loewe er ett av dem, og i følge CEO Matthias Harsch er det ikke tilfeldig at de klarer seg godt:

- Jo større TVer og flere produkter du skal ha i hjemmet ditt, jo viktigere er det at de passer inn i stilen din. Nå går vi derfor igjen for vårt evige fokus på design, høye materialkvalitet og ikke minst brukervennlighet.

Og denne gang er det altså surround-høyttalere Loewe har fokus på.

>> Sjekk vår test av minihøyttalere

3D Orchestra

Ifølge Loewe er hele poenget med de høyttalerne at de skal klare å spre lydbildet 360 grader ut i rommet, nesten uansett hvordan du plasserer dem og hvilken romløsning du har.

For å få til dette må høyttalerne måle opp rommet ditt, omtrent som en vanlig surroundreceiver gjør altså. Lyden skytes forøvrig ut både over under høyttaleren, og Loewe påstår selv at de her fått til noe som virkelig fungerer. Dessverre fikk vi ikke hørt dem live, så hvor bra det egentlig fungerer i praksis må vi komme tilbake til.

De aktive høyttalerne (de har altså forsterkere innebygd) er selvsagt trådløse - slik at du kan plassere dem rundt i stua uten lange kabelstrekk. Helt kabelfritt blir det likevel ikke, for som alle andre trådløse høyttalere vil også disse trenge strøm. Her gjelder det altså å ha en stikkontakt i nærheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Loewe 3D Orchestra


Som vanlig fra Loewe er materialkvaliteten høy, og selv om høyttalerne kun kommer i sort eller hvitt, kan du få deksler i svært mange fargekombinasjoner.

Loewe 3D Orchestra


Høyttalerne vil bli solgt enten i 3.1 eller i en 5.1-kombinasjon, og skal komme for salg i løpet av våren. Pris i Norge er foreløpig ukjent, men Loewe er ikke kjent for å gi ved dørene, så billig blir det garantert ikke.

Her kan du lese flere artikler om høyttalere fra DinSide.