Lekre miniboblebad

Er badet lite, men lysten på et boblebad stor? Her ser du boblebadene nesten alle får plass til.

Avstressende

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Å senke seg ned i et boblekar etter en lang og stressende dag - det er vel drømmen for de fleste?

Men så enkelt er det dessverre likevel ikke for alle. For mange bor i "gamle" hus og leiligheter, der plassen på badet ikke akkurat er i overflod.

Hva gjør man da? Vel, i dag trenger ikke boblekarene all verdens plass. Mange av dem er faktisk ikke større enn et helt vanlig gammeldags badekar. Og det er jo noe de fleste kan få plass til.

DinSide Bolig har samlet en rekke boblekar som passer for deg som har lite plass på badet:

Trykk her for å se mini-boblebadene.

Smått er godt

Nesten alle badekarene har en bredde som ligger godt under en meter. Lengden varierer, og ligger mellom 150 og 193 centimeter. Høyden er vanligvis mellom 50 og 75 centimeter. Under hvert bilde i bildespesialen, kan du se de konkrete målene for hvert kar.

Prisene ligger stort sett mellom 6.500 og vel 16.000 kroner - avhengig av type. En overvekt av badekarene koster rundt 10.000 kroner. Ut over denne prisen, må du regne med installasjonskostnader, og noen av de kan også kreve at du kjøper ekstrautstyr, før du kan ta det i bruk.

Ett av karene (Data Hurricane 2190 fra Fjordbad), koster faktisk hele 64.000 kroner. Men det inkluderer da også lys, panelarmatur og sokkel. Skulle du bare kjøpt boblekaret, ville prisen blitt 40.800 kroner.

Fra Vikingbad.no, her er Tornado DSA202A. Prisen er 16.290 kroner, og målene som følger: (l: 150 cm., b: 78 cm., h: 63 cm.).
Fra Vikingbad.no, her er Tornado DSA202A. Prisen er 16.290 kroner, og målene som følger: (l: 150 cm., b: 78 cm., h: 63 cm.). Vis mer

NB. Vær oppmerksom på at dette ikke er en fullstendig oversikt over små boblebad som finnes på det norske markedet - kun en smaksprøve.

Eksterne lenker til produsenter og leverandører av boblebadene som er vist i denne artikkelen:

www.sparmax.no
www.trendimport.no
www.boblebad.no
www.fjorbad.no
www.vikingbad.no