Leiligheten med det lille ekstra

Luksusleilighetene i 22 Central Park South kommer med personlig shopper.

Toppleiligheten i NewYork-bygården har en utsikt de aller fleste bare kan drømme om. Foto: 22centralparksouth.com
Toppleiligheten i NewYork-bygården har en utsikt de aller fleste bare kan drømme om. Foto: 22centralparksouth.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dugnad er et helnorsk ord, men det er likevel mange som kvier for å kjøpe boliger i borettslag eller sameier som involverer ikke bare halvårlig dugnad, men også månedlig trappevask, snømåking- eller gressklipperutiner, samt ansvar for å sette ut søppelet.

«Trappevask inkludert i husleien» er snart like attraktivt som peis, parkett og piano.

Kjøper du en av luksusleilighetene i 22 Central Park South i New York slipper du garantert unna både dugnad og trappevask. I stedet kan du nyte godt av all tenkelig ekstraservice, inkludert en personlig shopper fra Bergdorf Goodman som kan stå på døren på kort varsel, ifølge amerikanske Elle Decoration.

Praktisk når du ikke har noe å ha på deg, og har lyst til å prøve klærne sammen med de skoene eller den skjorten du allerede har.

Drømmer du om en «personal shopper» i New York? Norske Bente tar på seg jobben for deg.

Flytt rett inn

I tillegg til den personlige shoppingservicen fra det eksklusive varemagasinet, har en rekke eksperter bidratt til å utsmykke visningsleilighetene, og de har tatt for seg i interiøravdelingen. Her finner du eksklusive designmøbler og detaljer fra Baccarat, Kelly Wearstler, L'Objet og Kathryn McCoy.

Det er heller ikke spart på noe i de store detaljene: kjøkkenet er fra SieMatic, benkeplaten i fineste italienske Carrara-marmor, og alle hvitevarene, inkludert vinskapet, er fra Miele.

Kunsten på veggene er kurert av anerkjente Dean Rhys Morgan, og Thomas Cary, biblio-dekoratør og ansvarlig for Bergdorfs antikvariat, har valgt ut passende bøker. (La deg ikke skremme av biblio-dekoratørens eget hjem, dette er sobert og elegant.)

Prisen på de ulike boligene i blokken (om vi får lov til å kalle den det) starter på 6,7 millioner dollar (41 millioner kroner) for en femromsleilighet, til svimlende 26,5 millioner dollar (161 millioner kroner) for toppleiligheten som har seks rom fordelt på 270 kvadratmeter.

Og du kan selvsagt kjøpe leiligheten som den er med alt interiøret, om du synes det virker litt vulgært å bo i en Ikea-katalog.

Bokhyllene i valnøtt er spesialbygget til leilighetene, men det som trekker mest her, er vel kanskje utsikten over Central Park? Foto: 22centralparksouth.com
Baderommet med Carrara-marmor fra Italia og itlalienske Sicisl mosaikkfliser. Foto: 22centralparksouth.com
SieMatic-kjøkkenet kommer med hvitevarer fra Miele, og detaljer i Carrara-marmor. Foto: 22centralparksouth.com
Toppleiligheten i NewYork-bygården har en utsikt de aller fleste bare kan drømme om. Foto: 22centralparksouth.com
Det følger også med både dørmann, døgnbemannet resepsjon og concierge-service. Og hallen er rikt dekorert. Foto: 22centralparksouth.com
I 22 Central Park-leilighetene kommer Bergdorf Goodmans personlige shoppinghjelp hjem til deg med et utvalg klær og sko etter ditt ønske, slik at du kan handle i ro og mak fra egen sofa. Foto: PANTHERMEDIALyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!