Leie til vegetarianere

Hyblene for spesielt interesserte.

Er du vegetarianer, kan du leie hybel i denne herskapelige villaen i Oslo. Foto: Finn.no
Er du vegetarianer, kan du leie hybel i denne herskapelige villaen i Oslo. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trodde du leietakere som får de fineste boligene må være kristne, avholds og ikke-røykere?

Et søk blant utleieannonsene på Finn.no, gir 356 hits på ikke-røyk, 69 treff på ikke-røyker. Så langt, stemmer teorien. Men når vi søker videre, får vi ingen treff på avhold/avholds, og det eneste treffet vi får på "kristen" viser til navnet på mannen som leier ut en 2-roms på Høvik.

Det var imidlertid et par andre foretrukne egenskaper på leieboere som fanget vår interesse. Se bare her:

For koffeinfrie lactovegetarianere

Er du en lactovegetarianer som holder deg langt unna kjøtt, fisk, egg, løk, hvitløk, kaffe og røyk, men tar deg en tår melk en gang iblant? Da kan du få leie denne hybelen i en herskapelig villa (avbildet over) på Ullevål i Oslo. Hybelen som er 18 kvadrat, og koster 5.200 kroner i måneden, har også adgang til stor have, vaskekjeller - og deler kjøkken med utleier (som givetvis også er vegetarianer).

Ja, med mindre du ønsker å ha med hund eller katt, for det er heller ikke tillatt.

Les også om boligene som kun selges til utvalgte grupper: Boliger for jomfruer og spillemenn

Husleierabatt for barnepass

Foto: Finn.no
Foto: Finn.no Vis mer


På fasjonable Ullevål i Oslo kan en person få leie en 42 kvadramteter stor hybelleilighet i en villa for 8.000 kroner måneden. Men dersom man sitter barnevakt for familiens to gutter på tre og fem år i fem timer i uken, får man redusert husleien til 5.000 kroner i måneden.

5 timer i uken, vil si rundt 20 timer i måneden, altså en timepris på i underkant av 150 kroner timen. Husets eier forteller DinSide at de har gjort dette før med stort hell.

- Det er populært, og vi har spesielt mange som jobber i barnehage som er interessert, sier han.

Og hybelverten forteller videre at alle tidligere leietakere som har sittet barnevakt også har vært barnehageansatt.

I gode og onde dager

Foto: Finn.no
Foto: Finn.no Vis mer


Noen vil kanskje si at denne leiligheten ikke krever hverken noe ekstra - eller noen ting i det hele tatt - av deg, men vi tør påstå at for noen vil det faktisk være litt jobb å bo her.

Men vi velger å se mulighetene, og viser frem denne leiligheten som en bonus for deg som alltid har drømt om å flytte inn i settet til "I gode og onde dager" eller "Dynastiet". Her får du rett og slett muligheten til å flytte inn i en leilighet en såpeopera verdig.

2-romsleiligheten ligger på Øvre Ullern, er på 50 kvadratmeter, og koster 14.500 kroner per måned.

Skriv kontrakt

Uansett om du skal sitte barnevakt, være vegetarianer, eller utføre annet lett husarbeid for å få redusert husleien, kommer vi ikke unna dette rådet: Skriv kontrakt!

Det trenger ikke koste noe - du kan laste ned vår standardkontrakt gratis. Dersom det er spesielle krav du eller huseier må oppfylle fører dere bare dette til - på begge eksemplarer av kontrakten. Det du har, og det huseier beholder.

LAST NED GRATIS HUSLEIEKONTRAKT

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer