Dette isterningbrettet står offisielt på ønskelisten vår.  Foto: Produsenten
Dette isterningbrettet står offisielt på ønskelisten vår. Foto: ProdusentenVis mer

Lei av at du aldri får ut bare én isbit av brettet?

At ingen har tenkt på det før!

Én for alle, alle for én. En skulle tro Alexandre Dumas var en dreven isbitlager. For det er gjerne sånn, med de isbitbrettene som følger med fryseren, at når du prøver å få ut én isbit, ja så følger alle de andre med.

Som tilbudsjegere flest burde man jo være glad for å få mer på kjøpet. Men siden det også medfølger søl, både vann fra isbitene og skvulp fra glasset, og man i tillegg mister gode isbiter man kunne ha brukt, og så må vente i timesvis på at nye blir laget, så er dette et av de tilfellene vi gladelig sier neitakk til ta én, få to.

Isbitproblemet er imidlertid en saga blott med dette geniale brettet. Med Quicksnap isbitform fra Joseph Joseph kan du kneppe ut en og en isbit med en smart knapp.

Perfekt til jordbærkakemomsen Vi har testet Clas Ohlsons jordbærdeler.

Smart vasketips:

Ifølge Turid Gotteberg i J T Gotteberg som har agentur på Joseph Joseph i Norge, er veiledende utsalgspris 125 kroner for et brett som gir deg 12 isbiter. Du får kjøpt det hos velassorterte kjøkkenutstyrsbutikker over hele landet, som Tilbords, Traktøren, Rafens, Ting, et cetera.

Brettet fås kjøpt i fire farger; hvitt, blått, grønt og rosa, og det kan vaskes i oppvaskmaskin. Gotteberg anbefaler imidlertid å skylle brettet etter det har vært i oppvaskmaskinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Når det gjelder ting som bare skal være i kontakt med vann etter at det har vært i oppvaskmaskinen, anbefaler jeg gjerne å skylle det før man tar det i bruk, sier Gotteberg til DinSide.

- Selv har jeg en ganske ny vaskemaskin, men jeg har merket blant annet på en karaffel at det noen ganger setter seg en ettersmak på ting som har vært i maskinen.