Trodde du laminat måtte se ut som tre? De nye jeans-laminatgulvene fra Tarkett. Foto: Produsenten
Trodde du laminat måtte se ut som tre? De nye jeans-laminatgulvene fra Tarkett. Foto: ProdusentenVis mer

Legg olabuksene på gulvet

Hvem sa laminatgulv må se ut som 3-stavs eikeparkett?

Laminat. Det er praktisk, slitesterkt, og langt rimeligere enn å legge parkett. Men kanskje ikke så fryktelig sexy?

Det er imidlertid lenge siden laminatgulv var synonymt med traust eikeimitasjon. Nå fås det slitesterke gulvbelegget i en rekke ulike utførelser, farger og mønstre. Og i vår lanserer Tarkett et laminatgulv som kanskje gjør at husstandens ryddigste personer ikke får krupp om det ligger en olabukse eller to og slenger på gulvet: Jeans-mønster.

Les også: Tips når du skal legge gulvet selv

Playstyle Jeans

Ser du nærmere kan du tydelig se jeansdelene.  Foto: Produsenten
Ser du nærmere kan du tydelig se jeansdelene. Foto: Produsenten Vis mer


Playstyle Jeans heter laminatgulvet. Det føyer seg til denimtrenden som har vært ganske sterk i interiøret de disste årene, men da helst i form av puter, gardiner - og enkelte møbler.

Det er heller ikke tilfeldig at produsenten har valgt laminat og ikke vinyl eller linoleum til jeansen. For i likhet med det slitesterke buksestoffet er laminat en av de mest slitesterke gulvløsningene du kan velge.

- Laminat er det smarte gulvet for unge familier med et ekstra stort behov for slitesterke og motstandsdyktige gulv. Det er helt enkelt uovertruffent når det gjelder anvendelighet, sier Kerstin Lagerlöf, nordisk kommunikasjonssjef hos Tarkett, til Ifi.no.

Ikke alle gulvbelegg passer i alle rom: Se hvor det passer å ha laminat

Laminatgulvet er dessuten lett å håndtere, legge og rengjøre. Og ifølge produsenten er det mer motstandsdyktig mot riper og hakk enn de fleste andre gulv for hjemmemiljø. Tarkett fås kjøpt gjennom de fleste større forhandlere av gulv. Kontakt din nærmeste forhandler for pris.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Fikk 20.500 kroner i erstatning da nye stoler ødela gulvene