Alle kan grille kjøtt, og i sommer har vi også vist deg hvordan du lykkes med fisk og skalldyr. Men hvorfor stoppe der?
Grillen får nemlig frem sødmen i frukt, og kan derfor blir en perfekt avslutning på et grillmåltid.
Nykvists favoritter akkurat nå er aprikos, banan og ananas, og i videoen over kan du se hvordan han gjør det.
Bli en grillmester i sommer

I tillegg til å være fire ganger norgesmester i grilling, har kokken Jan Ivar Nykvist ett sølv i EM- og ett sølv i VM i grilling. Han er lagleder for grillaget Team BarbieQ og er nok mest kjent for sin deltagelse i Norges Grillmester i fjor sommer, der han kom på andre plass..
Nå deler han sine beste grilltips i en videoserie produsert i samarbeid med Se.no.
Tidligere har han vist hvordan han:
- tenner opp grillen
- steker burgere
- spriter opp ventepølsene
- jukser grønnsakene gode
- griller fisk
- griller sjøkreps
- griller blåskjell
- griller store kjøttstykker
- og hvilket produkt han ikke klarer seg uten når han skal grille.
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.