Landsby til salgs

21 landsbyhus og 810 hektar tomt.

Dette er godset i landsbyen, som er en av eiendommene som omfattes av salget. Foto: Jackson-Stops & Staff
Dette er godset i landsbyen, som er en av eiendommene som omfattes av salget. Foto: Jackson-Stops & Staff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har du sjansen om du vil ha litt mer armslag. Den britiske landsbyen Linkenholt, med gods og 21 landsbyhus, er til salgs. Utropsprisen er 23.000.000 - 25.000.000 pund, og med den svært gunstige kursen på pund nå om dagen, er det ekstra lukrativt med norske kroner i banken.

Utropsprisen tilsvarer fra 213 til 231 millioner norske kroner.

Dette får du

Landsbyen Linkenholt ligger cirka 117 kilometer vest for London sentrum, en kjøretur som tar cirka halvannen time. I denne beskjedne distansen fra den britiske hovedstaden får du altså 810 hektar landområder, fordelt på 582 hektar dyrket mark, 41 hektar med gressletter og 172 hektar med skog.

Landsbyen består av 21 landsbyeiendommer, ett gods og en cricketbane. Landsbykirken er ikke en del av pakken, men landsbyens to smeder og landhandleren er forventet å bli i landsbyen også etter salget.

Landbyboerne leier eiendommene sine, og håper at landsbyen blir værende som den er også etter salget.

Her kan du se bilder av eiendommen:

Artikkelen fortsetter under bildene.


Linkenholt ligger i Test Valley i north Hampshire, en region som er utpekt som et eksepsjonelt naturvakkert område av organisasjonen Natural England. Ifølge den britiske avisen Telegraph, har til og med svenskekongen vært der på jakt - noe som er en utbrdt aktivitet i området, og som kjentmenn antar vil være det som selger eiendommen.

Selgerne

Det er advokatkontoret Jackson-Stops & Staff som står for salget, og ifølge dem er dette en trygg og fornuftig investering, på tross av den økonomiske nedgangsperioden vi er inne i nå.

Landsbyens nåværende eiere er stiftelsen Herbert and Peter Blagrave Charitable Trust. Det var den filantropiske rytteren Herbert Blagrave som etterlot sin familieformue til en stiftelse, sammen med retningslinjer om at pengene skulle bli brukt på syke barn, eldre, og skadde jockeyer. Ettersom mye av formuen er bundet opp i landsbyen Linkenholt, har nå tillitsmennene i stiftelsen bestemt seg for å forsøke å selge eiendommen.

Klikk her for å se salgsannonsen hos Jackson-Stops & Staff.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer