Blomster gir liv til uteplassen.
Blomster gir liv til uteplassen.Vis mer

Landets lekreste balkong

KONKURRANSE: Har du den fineste, flotteste eller kuleste balkongen her til lands? Send oss ditt bilde, og bli med i konkurransen om et gavekort.

En balkong eller terrasse i tilknytning til en leilighet, kan øke verdien med flere hundre tusen.

Skulle du til og med eie din egen takterrasse, kan taksten virkelig nå nye høyder.

En halv million

- En uteplass er alltid veldig viktig, men spesielt viktig er den dersom man skal selge en bolig på vårparten, sier Camilla Sem, i Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Ifølge Sem koster det mellom 80.000 og 140.000 kroner å sette opp en balkong i tilknytning til en leilighet.


- Denne kostnaden vil man alltid få dekket inn når man selger. I tillegg får man jo gleden av balkongen - og med stor sannsynlighet en god økonomisk genvinst, sier hun.

- En stor (10-12 kvadratmeter) solrik balkong i et godt strøk i Oslo, koster fort 500.000 kroner, sier eiendomsmegleren.

Finest og flottest

Vårstemning på Oslo-terrasse. Vis merHar du en fin balkong - som du har pyntet og prydet for sommeren? Kanskje du har snekret et fint terrassegulv - eller gjort noe spesielt som gjør at at din balkong fremstår som noe helt for seg selv?

Nå har du sjansen til å vise frem dine grønne fingre og snekkerteft for leserne i DinSide Økonomi. Send oss ett (1) fargebilde av balkongen eller terrassen din senest torsdag den 27. mai 2004.

Send gjerne bildet per e-post til adressen [email protected]. Merk mailen med "Bildekonkurranse" i tittel-feltet.

Har du ikke mulighet til å sende bildet digitalt, kan du sende det med vanlig post til følgende adresse: DinSide Økonomi, Mølleparken 2E, 0459 Oslo. Merk konvolutten med "Bildekonkurranse".

Vinn gavekort

Krukker med planter pynter opp i byen. Vis mer

Blomster, krukker og kar koster mye penger. Spesielt hvis du skal fylle en hel balkong eller terrasse, så den ser frodig og fin ut.

Derfor vil vår balkongvinner få tilsendt et gavekort på 500 kroner fra et landsdekkende hagesenter. Husk å oppgi navn, adresse og telefonnummer.

Lykke til!

NB. Ansatte og nære familiemedlemmer til ansatte i DinSide kan ikke delta i denne konkurransen.