<strong><B>FØR OG ETTER:</strong></B> Thingcharger har ambisjoner om å gjøre ladelivet ditt mye enklere. Det kan se ut som de lykkes - Thingcharger til høyre. Foto: Produsenten
FØR OG ETTER: Thingcharger har ambisjoner om å gjøre ladelivet ditt mye enklere. Det kan se ut som de lykkes - Thingcharger til høyre. Foto: Produsenten Vis mer

Laderen som ikke stjeler plass

Stikkontakt for de med stort lade- og strømbehov - og behov for at ting ser pent ut.

Publisert
Sist oppdatert

Vi befinner oss utvilsomt i avdelingen for problemer tilknyttet i-land når vi forteller hva laderen thingCHARGER gjør. Men hvis vi skal la være å snakke om små problemer fordi det finnes store problemer, ville det blitt stille rundt mange middagsbord i det ganske land ganske fort.

ThingCHARGER er en amerikansk oppfinnelse, og finnes derfor foreløpig bare til amerikanske stikkontakter. Basert på den utrolige interessen på folkefinansieringssidene til Indiegogo, der produsenten ba om 25.000 dollar, men i skrivende stund har samlet inn hele 332.000 dollar, er det likevel et visst håp om at produktet også vil kles i andre kontakt-drakter etter hvert.

>> Frekkere kopi skal du lete lenge etter

Fem enheter samtidig

Funksjonen er like enkel som den er smart: Et deksel settes utenpå vanlige stikkontakter. Toppen av dekselet inneholder en ladekontakt, slik at mobilen, nettbrettet eller hva du nå skal lade av ganske flate ting, blir stående oppå kontakten.

Dermed slipper du alt ledningsrotet som følger med når to mobiler og to nettbrett skal lades samtidig, en forutsetning for at et hjem skal framstå som vellykket den dagen interiørbladene dukker opp og skal ta bilder.

I tillegg til ladekontakten på toppen, har thingCHARGER to USB-kontakter på undersiden. Dermed kan du i nødsituasjoner lade en enhet fra toppen, to fra undersiden og to i de vanlige kontaktene.

Behøver du mer ladekraft enn det, behøver du sannsynligvis også selvdisiplineringshjelp.

Les også: Perfekt til smartmobil-brukere?


Relativt rimelig

Ladekontakten øverst er heldigvis utbyttbar, og du kan bruke en av de mange andre ladetuppene som følger med hvis du for eksempel plutselig bytter fra Apple til Samsung-mobil, eller går fra gammel til ny Apple-lader.

En annen smart vri er at det skal være mulig å bruke opptil tre thingCHARGER-deksel samtidig, det vil si koblet til samme kontakt. Dermed blir det mulig å lade inntil tre mobiler eller nettbrett i ett jafs.

Hver lader koster 29 dollar (rundt 180 kroner), men akkurat nå er det altså liten vits for nordmenn å bestille stikkontakten - vi venter på den europeiske versjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer