Kult og koselig ved kaminen

MÅNEDENS BOLIG: Julen nærmer seg, og drømmer du om peis-kos inne i en luksushytte på julaften, bør du nok skynde deg litt. Har du ikke råd, kan du drømme deg bort i vår bildespesial.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Julen nærmer seg med stormskritt, enten du liker det eller ikke. Men for nordmenn flest er likevel julen lik kos.

I denne månedens bolig har vi valgt ut en rekke hytter som inneholder lekre og koselige peisestuer - som kunne være tatt direkte ut av et julemagasin.

Forestill deg ett mykt pelsskinn, en god bok, ild i peisen og noe godt i glasset.... til lyden av Jingle Bells, kanskje?

TRYKK HER FOR Å SE PEISESTUENE I LUKSUSHYTTENE

Dyrt og deilig

Alle hyttene i bildespesialen ligger ute for salg nå. Det betyr med andre ord at det er fult mulig å få seg en julehytte før den 24. desember - hvis du har råd, da...

For vi kan allerede nå avsløre at hyttene koster mellom fire og ti millioner kroner - med andre ord ikke hytteemner for folk flest.

Bilde: Poppe & Co, Aktiv Eiendomsmegling.
Bilde: Poppe & Co, Aktiv Eiendomsmegling. Vis mer


Har du ikke råd, er det likevel mulig å drømme seg litt bort...

Du er ikke alene

Eier du en hytte, eller tenker på å kjøpe en, er du ikke alene.

Forrige uke kunne Statistisk sentralbyrå melde at det aldri før hadde blitt omsatt så mange bebygde fritidseiendommer som i tredje kvartal i år.

Hele 2.600 eiendommer ble registrert omsatt i tredje kvartal. Det ble tinglyst 3.400 flere omsetninger av fast eiendom de tre første kvartalene i år enn i samme periode året før. Samlet omsetningsverdi økte med 16,4 milliarder kroner.

Gjennomsnittspris per salg var på 860.000 kroner, en økning på 12 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Hittil i år er det omsatt eiendommer til en samlet verdi av 143,8 milliarder kroner. Det er en økning på 13 prosent sammenlignet med året før.

Overdragelser av fritidseiendommer på festet tomt kommer i tillegg og inngår ikke i tallene.

Kilde, siste del av artikkelen: ©NTB

TRYKK HER FOR Å SE LUKSUSHYTTENE