Kule vegger på en helg

Forny hjemmet ditt før høsten setter inn. Da har du ekstra inspirasjon til å ta fatt på jobb eller skole igjen. Her er syv smarte ideer til hvordan du kan freshe opp veggen på en helg.

Glem fond-veggen. Maksimalismen ruler i år. Tapeten fra Designer's Guild krever sin vegg - men den skal på i hele rommet. Foto: Designer's Guild.
Glem fond-veggen. Maksimalismen ruler i år. Tapeten fra Designer's Guild krever sin vegg - men den skal på i hele rommet. Foto: Designer's Guild. Vis mer

Kule vegger på en helg

  1. Syv smarte vegger


En ny vår

En fin måte å markere overgangen til en ny årstid på, er å pusse opp litt hjemme:

Her er syv smarte vegger.

Skal du male et helt rom? Her får du hjelp til å velge malingstype. Les også om hva du må gjøre før du setter i gang med å male.

Mangler du både tid og penger, kan du starte med å pusse opp én vegg. Nei, vi snakker ikke om fond-veggen som har blitt så populær i det siste - den ene veggen som du maler i en annen farge, eller tapetserer.

Nå skal nemlig veggene synes. Å male hele rommet i en dus farge er for pyser. Skal du ha tapet holder det ikke lenger med én vegg (med mindre du velger deg en av de helsprø tapetene fra Maxalot, som vi skrev om i forrige uke).

Vi snakker om å gjøre én vegg til et blikkfang, å gjøre den synlig. Hva du velger å ha på veggen er opp til deg, bare den kommer til sin rett.

Ble du inspirert av de elleve elleville veggene vi skrev om forrige uke? Her er veggene du fikser selv - til en brøkdel av prisen:

>>Ta meg til de syv smarte veggene jeg kan fikse selv - på bare én helg!

Mer helgemoro

Har du fått oppussingsdilla? Her er noen flere artikler med ideer til prosjekter du kan gjennomføre på en helg:

Artikkelen fortsetter under annonsen

>>Med klistremerker på veggen
>>Sett farge på hvitevarene
>>Slik får du frem murveggen bak tapeten

Alt om oppussing finner du her: DinSide Bolig: Oppussing.

I Milano er til og med ytterveggene pyntet med vakre malerier. Foto: Camilla Ursin.
I Milano er til og med ytterveggene pyntet med vakre malerier. Foto: Camilla Ursin. Vis mer



(artikkelen ble første gang publisert på DinSide i august 2006.)