Kule kasser

Posten skal som kjent frem, men det kan vel like gjerne være til en pen postkasse?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Stygge, grønne kasser

Nordmenn er oppussingsnarkomane. Så hvorfor stoppe når huset er pusset og perfekt, både innvendig og utvendig ?

Hva med inngangsporten til vårt drømmehus - det inntrykket som folk får første gang de kommer til deg? Vi snakker om postkasser, men ikke de kjedelige grønne kassene du får kjøpt til 199 kroner. Nei, de kule designkassene - som vil gjøre ethvert postbud misunnelig.

Se bildene av de kule postkassene her.

Informasjon om priser og forhandlere finner du under hvert bilde.

Dyr design

Ole, Dole og Doffen. Foto: Elisabeth Dalseg.
Ole, Dole og Doffen. Foto: Elisabeth Dalseg. Vis mer

Å kjøpe en designpostkasse, er selvsagt mye dyrere enn en helt vanlig (kjedelig) postkasse. De dyreste eksemplene i bildespesialen koster i underkanten av 3.000 kroner. Er du lite opptatt av design på postkassen, er det så klart mye å spare - de billigste plastmodellene koster bare et par hundrelapper.

Postkassene vi har valgt å konsentrere oss om, er postkasser til private som bor i rekkehus eller enebolig. Derfor har vi ikke tatt med postkasser som benyttes i for eksempel i borettslag. Men i lenkene under forhandlerinformasjon finnes også produsenter som retter seg mot dette markedet.

Kjøpe i Norge eller Danmark?

Flere at de postkassene vi fant, er fra produsenter eller forhandlere i Danmark. Vær oppmerksom på at flere av postkasssene fra designprodukter.dk og sommerbutikken.no er like.

Men prisene er vanligvis lavere i Danmark enn Norge - og begge butikkene selger via nettbutikken sin. Nærmere informasjon finner du under de spesifikke bildene.

Forhandlerinformasjon

Under finner du eksterne lenker til forhandlere eller produsenter som selger postkasser, både de mer kule - og de mer tradisjonelle.

Kjenner du til flere gode forhandlere eller produsenter, er du velkommen til å tipse dine medlesere i diskusjonsgruppen nedenfor.

Eksterne lenker:
www.designprodukter.dk
www.sommerbutikken.no
www.nordahl-design.com
www.brukadesign.se
www.d-zn.com
www.hilmershus.no

Er du ikke på utkikk etter dyr design, er det så klart mulig å finne postkasser av den mer tradisjonelle typen. (Bare et par av disse er vist i bildespesialen, da de som sagt hører til den mer tradisjonelle typen).

Lenker til mer tradisjonelle forhandlere av postkasser:
www.posten.no
www.skauan-gilbert.no
www.trogstadproduksjon.no
www.juliana.com
www.mamut.com/eurotech
www.byggern.no
www.rkc.no

En del postkasser er også pyntet med blomster, ekorn og bamser - og noen er til og med utformet som ulike dyr, hvis du skulle føle for det...

Lenker til de spesielle
www.mahvelousmailboxes.com
www.gundersen.no
www.peggyhobby.no
www.malurten.no
www.vesteralsprodukter.no

SE POSTKASSE-BILDENE HER.

Relatert artikkel: Sterk økning i feilsendt post.