Kul swimspa

Med en swimspa i hagen kan du både trimme og kose deg!

TO-I-EN-LØSNING: Anstrengelse og avslapning...
TO-I-EN-LØSNING: Anstrengelse og avslapning... Vis mer

Kul swimspa

  1. Se swimspaene


Den gylne middelvei

Vil du gjerne ha et svømmebasseng i hagen, men fyller det for mye? Eller er en vanlig utespa alt for liten?

Som noe (ganske nytt) i Norge, kan du nå få et såkalt swimspa - altså et spa-anlegg som er større enn en vanlig badestamp, men mye mindre enn et svømmebasseng. For å få maksimalt ut av det, inneholder et swimspa et motstrømsanlegg - slik at du også kan bruke bassenget til å få den daglige trimmen.

Og når du har trimmet, er det lov å kose seg. For anlegget kan også benyttes som et vanlig boblebad, eller hjemmespa-anlegg om du vil.

200.000 kroner

Pris? Ja, selvsagt noe dyrere enn andre hjemmespa-kar. Vi spurte en av de største norske leverandørene om hvor mye en må regne med å betale for et slikt swimspa.

- For øyeblikket har vi kampanjepris på et swimspa (Challenger) til 197.000 kroner. Det eneste som trengs utover selve anlegget er en strømforsyning, og en elektriker som kan foreta installasjonen, sier Oddny Dalen i Qualityspas, og legger til:

- Bassenget kan både graves ned, men også stå direkte på bakken.

Det ovennevnte bassenget er 2,37 meter bredt, 5,27 meter langt og 1,32 meter dypt, og rommer 9.500 liter vann. Challenger kommer komplett med pumper, elektronikk og varmeelement innebygget under kabinettet.

Ønsker du å se dette swimspa, og andre typer: Trykk her for se bildene.

Qualityspa vet ikke om andre norske leverandører som selger swimspa, og det er heller ikke mulig å finne det via de kjente søketjenestene på nettet. Men: Vet du om andre norske leverandører som leverer swimspa? Tips andre lesere i debattgruppen nedenfor:

NB. Merk at swimspaene ikke direkte kan sammenliknes med motstrømsbassenger - som ofte bare er små svømmebassenger uten nevneverdige spafunksjoner.