Konklusjon

PÅSTAND: Uansett hvilket av disse anleggene du velger vil du bli fornøyd. For meg var det likevel ingen tvil. Tilbudet fra HiFi Center-kjeden ville blitt mitt førstevalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vinner: HiFi Center-kjeden.

Pluss: Hovedgrunnen er det kraftige lydbildet, som fremdeles gir meg grøsninger når jeg tenker på det. Sonefri DVD-spiller er behagelig enkelt.

Prisen. Det er selvsagt dyrt nok, men er likevel det billigste anlegget i vår sammenligning. For meg som liker gladvold og rock på DVD er dette midt i blinken.

Minus: Hvordan låter egentlig disse høytalerne på klassisk? Jeg aner ikke, men hører du mye på rolig musikk bør du gjennomføre din egen lyttetest.

Hi-Fi klubben

image: Konklusjon
image: Konklusjon

Under tvil ville nok Hi-Fi klubbens anlegg blitt mitt andrevalg, med karakteren 4+.

Pluss: Tungen på vektskålen er subwooferen, som lydmessig passer meg bra. I tillegg hadde jeg sans for bakhøyttalerne. Diskantelementet er vridbart, og montert på undersiden av høyttalerne. Dermed kan den siktes inn mot lytterne.

Minus: Testens dyreste anlegg, noe som utelukkende skyldes subwooferen. Det er den likevel verdt. I tillegg er det litt irriterende å måtte betale 1.000 kroner for å få gjort DVD-spilleren sonefri.

Elektro +

Havner rett under Hi-Fi klubben med en ren firer på terningen. Dersom du ikke er en bassfreak, bør kanskje dette bli ditt valg.

Pluss:Sonefri DVD-spiller er behagelig enkelt, i tillegg falt jeg for bakhøytalernes surroundegenskaper og utseende.

Minus: Litt for dyrt sammenlignet med HiFi Centerkjedens tilbud, der du tross alt får med en større forsterker av samme merke. I følge velinformerte kilder skal det imidlertid være fullt mulig å prute hos Elektro +.

Er du en god pruter er vårt tips at du vil få en langt gunstigere pris enn den vi fikk oppgitt, og da kan et godt kjøp plutselig bli enda bedre.