Kjøpte hus til 11 kroner

Førstegangskjøper gjorde kjempekupp.

<strong>Nå får man faktisk kjøpt hus for småpenger Foto:</strong> Colourbox.com
Nå får man faktisk kjøpt hus for småpenger Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et fallende boligmarked er det mulig å gjøre kupp. Og ukens boligkupp må sies å ha gått til 30-år gamle amerikanske Joanna Smith.

I USA raser finanskrisen, og tusenvis av potensielle boligkjøpere sitter på gjerdet. Så da et gammelt og forlatt hus i Michigan ble lagt ut for salg på Ebay under headingen "free house - no joke" slo hun til, melder New York Daily News.

Kjøpe bolig i utlandet? Her er landene du bør investere i.

Rimelig inngangsbillett på boligmarkedet

30-åringen vant budrunden med skambudet 1 dollar og 75 cent, noe som tilsvarer 11 kroner med dagens kurs, ifølge DinSides Valutakalkulator.

Noe fellesgjeld var det heller ikke på huset, men noen ekstrakostnader må hun regne med. Boligen har 850 dollar (5.272 kroner) i utestående eiendomsskatt, så klarer hun ikke å legge dette på bordet før utgangen av mars, går huset på tvangsauksjon.

Smith kjøpte huset usett, det skal etter sigende være i heller sliten forfatning, men skulle det vise seg å ikke leve opp til forventningene, vil hun ikke lide det største finansielle tapet.

Den unge kvinnen har imidlertid ikke planer om å flytte inn i huset. Til lokalavisen Saginaw News sier hun at hun ønsker å selge det. Så gjenstår det bare å se hvor stor avkastning hun får på den relativt marginale investeringen sin.

Kilde: New York Daily News

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer