Kjøper Norges dyreste hytte

En danske har nettopp kjøpt den nest dyreste hytten som noen gang er solgt i Norge. Er det rimelig?

Den danske Altinex-gründeren, Brian Jepsen, har nettopp satt årets Norgesrekord i hyttekjøp, etter å ha kjøpt en hytte i Sandefjord til 32 millioner kroner. Det melder Finansavisen.

SJEKK OGSÅ: HVA ER HYTTEN DIN VERDT?

Dyreste noen gang?

Norges dyreste - eller nest dyrest - hytte er nettopp solgt til en danske... Bilde: Per Ervland.
Norges dyreste - eller nest dyrest - hytte er nettopp solgt til en danske... Bilde: Per Ervland. Vis mer

Det var eiendomsmegler Tore Solberg som i midten av juni solgte sommerhytten på Vesterøya i Sandefjord. Med en prislapp på 32 millioner kroner, blir det antagelig det dyreste hyttesalget(kjøpet) i år. Bare overgått av Karl Johan Sundes kjøp av Ola Mæles hytte i Blindleia for tre år siden.
Hytten i Sandefjord skal imidlertid pusses opp for minst fem millioner kroner, noe som betyr at hytten kanskje likevel blir Norges dyreste?

I dagens hyttemarked er det sikkert ikke noe rart i dette. Bortsett fra en ting: Det var en danske som kjøpte hytten. Og det er kanskje litt rart at danskene får lov å kjøpe hytter i Norge, når nordmenn i utgangspunktet ikke har lov å kjøpe hytter i Danmark!

Hva mener du - er det greit at danskene kjøper norske hytter, når vi nordmenn ikke får lov å kjøpe hytte i Danmark? Si din mening i debattinnlegget under.

Kilde: Finansavisen.

Les mer om hytter: