Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer

Kjøp bolig med angrerett

Dersom du ikke får solgt boligen din, kan du annullere kjøpet av ny bolig.

Publisert
Sist oppdatert

I Drammen tar enkelte eiendomsmeglerne konsekvensen av dårlige tider i boligmarkedet. De har nemlig funnet en ny måte å lokke avventende boligkjøpere til å handle nå.

For dersom du kjøper leilighet i de nye Pollenkvartalet i Drammen sentrum, får du en angrefrist. Den går ut på at dersom du ikke får solgt unna den gamle boligen din innen tre måneder, er du ikke lenger bundet av kjøpskontrakten. Det melder dt.no.

- Vi ser at mange har en redsel for ikke å få solgt sin gamle bolig når de kjøper en ny. Vi ønsker å fjerne dette redselsmomentet ved å tilby denne løsningen, sier salgsleder Jørgen Blix i Selvaag Plussbolig til dt.no.

Les også: Selge eller leie ut?

Dårlige tider i markedet

Boligeiere har hatt lite å glede seg over de siste månedene. Fra juni til juli gikk boligprisene i snitt ned 2,2 prosent. Og selv om det er vanlig at prisene synker i juli, gikk også de sesongkorrigerte prisene ned, og det med 0,7 prosent.

I Drammen, hvor angreretten nå er innført på et boligprosjekt, gikk prisene ned hele 3 prosent fra juni til juli.

Se boligprisene der du bor

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer