Tim Thaler har rett og slett skjult en hel kjøkkenøy under gulvet. Fjernstyringen skjer via mobiltelefonen. Foto: Youtube
Tim Thaler har rett og slett skjult en hel kjøkkenøy under gulvet. Fjernstyringen skjer via mobiltelefonen. Foto: YoutubeVis mer

Kjøkkenøy som kommer opp fra gulvet

Fiffig kjøkkenløsning, se og bli inspirert.

Smarttelefoner kan brukes til så mangt, vet vi jo. Men til dette?

Her er et kjøkken som i utgangspunktet ser romslig og greit ut. Godt med gulvplass er det i alle fall. Men muligens savner eieren litt benkeplass og lagringsplass?

Tim Thaler heter mannen som har fikset denne kjøkkenløsningen, som vi fant via nettstedet Designmilk.

Han gjemmer rett og slett hele kjøkkenøya i gulvet, og henter den frem eller skjuler den ved hjelp av fjernstyring fra mobilen. Originalt, høyteknologisk, smart og alt det der. I alle fall om du har store tekniske kunnskaper OG godt med plass under kjøkkengulvet ...

Kjøkkenløsningen er også beskrevet i magasinet Popular Mechanics før jul, der de blant annet viser arbeidstegninger som forklarer bedre hva som skjuler seg under gulvet.

Se video av løsningen her:

Skap som kommer ned - og frem

For avanserte kjøkkenløsninger du IKKE må konstruere selv, bør du få med deg kjøkkenskapet som kommer ned til deg. Opprinnelig et produkt utviklet for folk med bevegelsesutfordringer, men det betyr ikke at ikke andre kan nyte godt av det.

– Dette er jo produkter som er utviklet med tanke på fysiske funksjonshemminger, og den eldre generasjonen, men det er minst like aktuelt for de med småbarn, sa Eirin Rørmark, leder for omsorg i USBL, som viste oss løsningen i høst.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TV som gjemmer seg

I samme gate må vi si denne TV-løsningen befinner seg. MK1 studio har laget en innretning, the Underbed Lift - eller undersengenheisen om du vil, som gjør at du kan lagre TV-en under sengen når den ikke er i bruk.

Mer om hvordan du får plass til TV-en under sengen