Kitchen Aid med hvitevarer

For deg som ikke kan få nok av KitchenAid.

Hvitevarer - i børstet stål fra KitchenAid. Veiledende priser er som følger:<b>Søyle bak til venstre;</b> Mikrobølgeovn med crisp/damp: 16.200 kroner, Ovn Pyrolyse/Damp: 30.350 kroner, Varmeskuff 29 cm: 7.100 kroner. <b>Søyle bak til høyre;</b> Kompakt hurtig ovn: 18.200 kroner, hurtigfryser: 45.500 kroner. <b>Kokeøy;</b> Fritthengende ventilator: 24.300 kroner, Induksjonsplatetopp: 16.990 kroner; Dobbel kjøleskuff: 20.200 kroner, Kjøkkenmaskin; 5.998 kroner. (De nederste skuffene er oppbevaringsskuffer. <b>Til høyre;</b> Side by Side kjøleskap(kjøleskap og fryser): 47.600 kroner. Foto: Produsenten
Hvitevarer - i børstet stål fra KitchenAid. Veiledende priser er som følger:Søyle bak til venstre; Mikrobølgeovn med crisp/damp: 16.200 kroner, Ovn Pyrolyse/Damp: 30.350 kroner, Varmeskuff 29 cm: 7.100 kroner. Søyle bak til høyre; Kompakt hurtig ovn: 18.200 kroner, hurtigfryser: 45.500 kroner. Kokeøy; Fritthengende ventilator: 24.300 kroner, Induksjonsplatetopp: 16.990 kroner; Dobbel kjøleskuff: 20.200 kroner, Kjøkkenmaskin; 5.998 kroner. (De nederste skuffene er oppbevaringsskuffer. Til høyre; Side by Side kjøleskap(kjøleskap og fryser): 47.600 kroner. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske kjøkkenutstyrsprodusenten KitchenAid er nok mest kjent for sin ikoniske kjøkkenmaskin, men selskapet kan by på mye mer. Blender, brødrister, food prosessor, iskremmaskin, listen er allerede lang, og nå lanserer de også hvitevarer i Norge.

Les mer om hvitevarer på DinSide.

Putt det i skuffen

Hvitevarene, som forøvrig er i børstet stål, har en artig liten vri: Nå kan du få nesten alt i skuffer. Det er både snillere for deg med vonde rygg, og skal også være mer oversiktelig.

Kjøleskap i skuffer har allerede vært på markedet en god stund. Flere produsenter tilbyr dette, blant annet norske Norcool - og ikke minst den svenske møbelkjeden Ikea som virkelig har tatt det til massene. Varmeskuffer fås gjerne i sammenheng med komfyrer, og også vinskap har fått plass i skuffen hos eksklusive hvitevareprodusenter, blant dem KitchenAid. Det er imidlertid første gang vi har sett en todelt oppvaskmaskin, også denne i skuffer.

Praktisk når det som skal vaskes trenger ulike programmer, eller for dem som ikke har så mye oppvask. I stedet for å vaske halvtomme maskiner, eller at det som blir stående er surt, kan man rett og slett kjøre halv maskin. Eller en skuff, om du vil.

Kjøpe nytt kjøleskap? Her er sjekklisten

I tillegg til de ulike skuffene har KitchenAid kjøleskap/fryser, ovner, mikrobølgeovner, koketopper, kaffemaskiner og vifter. Modulene finnes i en rekke ulike størrelser, slik at de kan tilpasses både store og små kjøkken.

- Vi er stolte av å kunne tilby et komplett utvalg av apparater og kjøkkenredskaper som forenkler alt arbeidet på et kjøkken. Sortimentet tilbyr apparater fra forarbeid og matlaging, til oppbevaring og oppvask. Det er kun fantasien som setter begrensninger av hva du kan få til med de ulike modulene du kan sette sammen, sier Jon Haraldsen, Markedssjef i KitchenAid i en pressemelding.

Ny komfyr? Ikke glem det praktiske

Kostbart

Som de fleste kanskje vet, er ikke de ulike kjøkkenmaskinene fra KitchenAid til salgs for knapper og glansbilder, og hvitevarene er også priset i det øvre sjiktet. For eksempel koster oppvaskmaskinen med to skuffer fra 12.200 kroner, og kjøleskuffene fra 20.200 kroner per stk. Det doble amerikanske kjøleskapet er ditt fra 45.000 kroner.

Se bildekarusellen under for bilder av flere produkter + priser.

Hvitevarene fra KitchenAid kommer foreløpig bare i børstet stål, og ikke i de glade fargene som er kjent fra kjøkkenmaskinene du kan se til høyre. Foto: Produsenten
Oppvaskmaskin med to separate skuffer. Veiledende pris: fra 12.200 kroner. Foto: Produsenten
Kompaktovn: Veiledende priser fra 14.150 kroner. Foto: Produsenten
Frittstående side-by-side-kjøleskap koster fra 45.500 kroner. Foto: Produsenten
Temperert vinskuff. Veiledende pris: 20.200 kroner. Foto: Produsenten
Hvitevarer - i børstet stål fra KitchenAid. Veiledende priser er som følger:Søyle bak til venstre; Mikrobølgeovn med crisp/damp: 16.200 kroner, Ovn Pyrolyse/Damp: 30.350 kroner, Varmeskuff 29 cm: 7.100 kroner. Søyle bak til høyre; Kompakt hurtig ovn: 18.200 kroner, hurtigfryser: 45.500 kroner. Kokeøy; Fritthengende ventilator: 24.300 kroner, Induksjonsplatetopp: 16.990 kroner; Dobbel kjøleskuff: 20.200 kroner, Kjøkkenmaskin; 5.998 kroner. (De nederste skuffene er oppbevaringsskuffer. Til høyre; Side by Side kjøleskap(kjøleskap og fryser): 47.600 kroner. Foto: Produsenten
Denne blenderen er kanskje verdens mest kjente kjøkkenmaskin. Pris: cirka 6.000 kroner. Foto: Produsenten